Δράκος: «Νοιώθω χαρούμενος για την άνοδο»

0

Ηλίας Λοίζος

Από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την  Κατταβιά είναι και ο Λευτέρης Δράκος. Ο υψηλόσωμος σέντερ-φορ μαζί με τους συμπαίκτες του Μήτρου και Κουλιμπαλί αποτελούσαν ουσιαστικά την γραμμή κρούσης στην επίθεση της Κατταβιάς και οι αριθμοί τους δικαιώνουν, αφού πέτυχαν τα 36 γκολ από τα 63 που είχε συνολικά η ομάδα τους.

Ρωτήσαμε τον Λευτέρη Δράκο πως αισθάνεται που συνέβαλε στην κατάκτηση ενός τίτλου, από την Κατταβιά, μετά από 30 χρόνια και για την άνοδο στην Α΄ μετά από 10 και μας απάντησε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι άνθρωποι της ομάδας πραγματικά το αξίζουν. Είναι μια πολύ ωραία παρέα που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τους βοήθησα να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα».

Σε ότι αφορά τα γκολ που πέτυχε μας είπε: «Όταν πήγα στην ομάδα μου είπαν, άντε και πρώτος σκόρερ και εγώ τους απάντησα, σκοπός μου είναι να κατακτήσει η Κατταβιά το πρωτάθλημα, να αναδειχτούμε πρώτη επίθεση και να βάλουνε οι διπλανοί μου(Μήτρου-Κουλιμπαλί) όσα περισσότερα γκολ γίνεται. Έτσι συνέβη καθώς είχαμε μια άψογη συνεργασία».

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Συνδεθείτε με username ή email