Αρχική Αθλητικά νέα Δράκος: «Νοιώθω χαρούμενος για την άνοδο»

Δράκος: «Νοιώθω χαρούμενος για την άνοδο»

0
Dodekanisos

Από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την  Κατταβιά είναι και ο Λευτέρης Δράκος. Ο υψηλόσωμος σέντερ-φορ μαζί με τους συμπαίκτες του Μήτρου και Κουλιμπαλί αποτελούσαν ουσιαστικά την γραμμή κρούσης στην επίθεση της Κατταβιάς και οι αριθμοί τους δικαιώνουν, αφού πέτυχαν τα 36 γκολ από τα 63 που είχε συνολικά η ομάδα τους.

Ρωτήσαμε τον Λευτέρη Δράκο πως αισθάνεται που συνέβαλε στην κατάκτηση ενός τίτλου, από την Κατταβιά, μετά από 30 χρόνια και για την άνοδο στην Α΄ μετά από 10 και μας απάντησε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι άνθρωποι της ομάδας πραγματικά το αξίζουν. Είναι μια πολύ ωραία παρέα που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τους βοήθησα να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα».

Σε ότι αφορά τα γκολ που πέτυχε μας είπε: «Όταν πήγα στην ομάδα μου είπαν, άντε και πρώτος σκόρερ και εγώ τους απάντησα, σκοπός μου είναι να κατακτήσει η Κατταβιά το πρωτάθλημα, να αναδειχτούμε πρώτη επίθεση και να βάλουνε οι διπλανοί μου(Μήτρου-Κουλιμπαλί) όσα περισσότερα γκολ γίνεται. Έτσι συνέβη καθώς είχαμε μια άψογη συνεργασία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments