Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δόξα Ψίνθου: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Χρήστος Πλύγκος!

Δόξα Ψίνθου: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Χρήστος Πλύγκος!

0
Dodekanisos

Την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου στο δ.σ. της Δόξας Ψίνθου υπέβαλλε ο Χρήστος Πλύγκος. Ο ίδιος με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:

“Όταν αποφάσισα να μπω μπροστά για την ομάδα, δεν το σκέφτηκα καθόλου και το έκανα για την ΔΟΞΑ! Δεν μπήκα να πάρω καμιά δόξα!!!Καταφέραμε πολλά εγώ και οι συνεργάτες μου σε πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω του κορονωϊου! Υπάρχει μια ομάδα νέων του χωριού που έχει δραστηριοποιηθεί και έχει πάρει πρωτοβουλίες και έχει βγει μπροστά(έχει ξανά ασχοληθεί και στο παρελθόν)!!!Έχουν γίνει πολλά που με έχουν μειώσει ως άνθρωπο και στεναχωρήσει πάρα πολύ!

Στην παρούσα φάση δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί δεν θέλω να διαταραξω το κλίμα της ομάδας που είναι χαρούμενο και με ανεβασμένη την ψυχολογία από την κρίσιμη νίκη του Σαββάτου με τον Κλεόβουλο! Πάντα έβαζα το καλό της ομάδας πάνω απ’ όλα κι αυτό θα κάνω και τώρα.

Δήλωσα την παραίτηση μου στην ομάδα και είναι οριστική και αμετάκλητη! Τους εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!!!Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια…τους συνεργάτες μου έναν έναν ξεχωριστά γι’ αυτά τα δύσκολα 3 χρόνια συνεργασίας…(ειδική μνεία στον Ζωίδη Μηνά που ενώ είναι από τις Καλυθιές πρόσφερε τα μέγιστα για την ομάδα χωρίς κανένα κέρδος)!Τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κ. Βασίλη Κωστομοίρη για την πολύτιμη βοήθειά του σε ότι χρειάστηκα και την οικονομική! Τους ποδοσφαιριστές όλους για την συνεργασία, ιδιαίτερα τον προπονητή μας που έκανε πάρα πολλά για την ομάδα! Δέχτηκα σκληρή κριτική γι’ αυτόν όλη την αυτή την περίοδο, όμως δικαιώθηκα με την παραμονή του.

Όλο το χωριό για την σημαντική στήριξη του τα 3 χρόνια που είμαι πρόεδρος και τους χορηγούς που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε(ιδιαίτερα την CAVA KIRIAKOULIS).Τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ,Κ. Διακοφώτη Παναγιώτη και τον Κ. Χρυσόστομο Ψέλλα για την καθοδήγηση τους σε θέματα της ομάδας. Τον Κ. Διακογεωργίου Κάλλιστο για την συνεχή στήριξη στον σύλλογο και στο πρόσωπο μου! Επίσης τα κορίτσια της γραμματείας, την Μαίρη, την Καθολική και την Κρυστάλλω για όλη την γραμματειακή υποστήριξη λόγω της απειρίας μου.Τους αθλητικογράφους Π.Nτοκόουπιλ, Γ. Κουμέντο, Ν. Γιορδαμνή, Δ. Δραγάτη, Μ. Δούβαλη για την άψογη συνεργασία.

Όλους τους παρατηρητές αγώνων και τους Διαιτητές για την άψογη συνεργασία μας! Τους γιατρούς που πρόσφεραν αφιλοκερδώς της υπηρεσίες στους ποδοσφαιριστές μας Κ. Δημητράκοπουλο Β. και Καζούλλη Γ. και τους γιατρούς αγώνων Κ. Μιχαηλίδη Γ. Και Μπαούρη Ι! Σε όλα τα σωματεία καλή δύναμη και να επιτύχουν τους στόχους τους. Σίγουρα κι εγώ έκανα πολλά λάθη λόγω της απειρίας μου. Κάποια πράγματα τα έβλεπα πιο ρομαντικά όπως όταν ήμουν ποδοσφαιριστής! Εύχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου να πετύχει τους στόχους της και να προχωρήσει δυνατή! Εις το επανειδήν…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments