Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δώστε του από τώρα την ελευθέρα!»

«Δώστε του από τώρα την ελευθέρα!»

3
mathios kleovoulos
Dodekanisos

Ξεκάθαρα θέση υπέρ του Φανούρη Γκινή πήρε μέσω δήλωσης που «ανέβασε» στο προφίλ του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Παναγιώτης Μαθιός. Ο επιθετικός του Κλεόβουλου, στέκεται πάνω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πρώην συμπαίκτης του με τον Φοίβο και ουσιαστικά ζητάει από την διοίκηση του Άκη Δελαπόρτα να του δώσει την ευκαιρία από τώρα (και όχι το καλοκαίρι) να πάρει την ελευθέρα του. Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
«Βλέπω τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο μας και στεναχωριέμαι πολύ με το θέμα του Φανούρη. Ο Φανούρης είναι ένας παίκτης πολύ καλός και είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο μας και είναι πρώτος σκόρερ φέτος. Αποφάσισε να φύγει για τους δικούς του λόγους. Είναι κρίμα πρόεδρε μου να μην τον αφήνεις να κάνει την επιλογή του και να μην παίξει μπάλα μέχρι το καλοκαίρι. θα μου πείτε, γιατί μπαίνω στην διαδικασία να ασχοληθώ με άλλη ομάδα. Απλά, δεν μπορώ. Έτσι είμαι… Είναι συνάδελφος μου, έχουμε παίξει μαζί… Τον ξέρω σαν άνθρωπο… Αλλά και άλλος να ήταν, πάλι θέση θα έπαιρνα και δεν το λέω για να έρθει στην ομάδα μου. Ούτε έχει γίνει καμία κρούση. Το λέω γιατί έχω μπει και εγώ στην διαδικασία αυτή και είναι άσχημο πολύ για την ψυχολογία του παίκτη. Και όταν λέω στην διαδικασία αυτή, δεν εννοώ πέρσι, αλλά πιο παλιά… Πιστεύω ο πρόεδρος θα καταλάβει και θα κάνει το σωστό… Φανούρη, υπομονή φίλε μου και θα πάνε όλα καλά!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kremasti
kremasti
10 years ago

esena ti se valame dikigoro???

Korakas
Korakas
10 years ago

Milai o mister kolotoumpas . SPITAKI tou o kirios fanouris o foibos den EINAI KAFENIO KOLOTOUMPES

foivos
foivos
10 years ago

re mathie vlepe tin omada sou esu pou dn mporeite na kerdisete to vathi kai ase ton foivo…….apo tin afaneia se evgale kai esena o foivos pare ta fragakia sou esu kai min asxolise….