Αρχική Videos Donald Trump: “H Ουκρανία …εξαφανίζεται!”

Donald Trump: “H Ουκρανία …εξαφανίζεται!”

0

Νέα προειδοποίηση από τον Donald Trump για πυρηνική κλιμάκωση, αυτή τη φορά με δηλώσεις που έκανε στο Fox News. O ίδιος προέτρεψε να σταματήσουν αμέσως οι εχθροπραξίες ενώ τόνισε πως «η Ουκρανία εξαφανίζεται!». Ο Τραμπ επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι θα μπορούσε να καταλήξει σε ειρηνευτική συμφωνία στην Ουκρανία εντός 24 ωρών εάν εκλεγεί ξανά στην εξουσία. Ωστόσο, αρνήθηκε να εξηγήσει τη στρατηγική του, ισχυριζόμενος ότι θα ήταν «πολύ εύκολη» , αλλά δεν θα λειτουργούσε αν αποκαλυφθεί πρόωρα. Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως «οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ μπορεί να μην γίνουν τον επόμενο χρόνο μιας και είναι πιθανό να βρισκόμαστε …στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μια τέτοια σύγκρουση θα έκανε τους δυο προηγούμενους πολέμους να φαίνονται πολύ μικροί», είπε χαρακτηριστικά.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τραμπ δέχθηκε κριτική αφού μέσω μιας ανάρτησης του στο Truth Social ανέφερε ότι μπορεί να συμβεί «θάνατος και καταστροφή» εάν του απαγγελθεί κατηγορία σε σχέση με την γνωστή υπόθεση που αφορά στην προεκλογική περίοδο του 2016. Μιλώντας στον παρουσιαστή του Fox News, αρνήθηκε ότι προέτρεψε τον κόσμο προκειμένου να υπάρξει «καταστροφή»  και τόνισε ότι απλώς εξέδωσε μια προειδοποίηση για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες, η σχέση του Τραμπ με το Fox News φαίνεται να είναι παγωμένη. Ο πρώην πρόεδρος έχει επικρίνει το συγκεκριμένο κανάλι που ανήκει στον Ρούπερτ Μέρντοχ για «συμπάθεια» προς τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις και αυτή ήταν μόλις η πρώτη του συνέντευξη από τότε που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις εκλογές του 2024.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments