Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διπλωματούχους προπονητές παντού προτείνει ο Σ.Π.Π.Δ!

Διπλωματούχους προπονητές παντού προτείνει ο Σ.Π.Π.Δ!

0
Dodekanisos

Διπλωματούχους προπονητές παντού προτείνει προς την ΕΠΣΔ ο Σύνδεσμος Προπονητών της περιοχής μας με έγγραφο που απέστειλε στο οποίο περιλαμβάνονται μερικές ακόμα πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Μετά την συνεδρίαση της Ε.Ε. του Σ.Π.Π. Δωδεκανήσου, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαΐου 2020, με ομόφωνη απόφαση της ελήφθησαν οι παρακάτω προτάσεις που θα προωθηθούν στην ΕΠΣΔ, και ελπίζουμε να συμπεριληφθούν στις νέες προκηρύξεις της νέας περιόδου και αφορούν αποκλειστικά στον ρόλο και στις υποχρεώσεις των προπονητών ποδοσφαίρου.
Όσον αναφορά τον τρόπο διεξαγωγής πρωταθλημάτων ,καταρτισμό των ομίλων, άνοδο ,υποβιβασμό κτλ δεν θα προτείνουμε κάτι , σεβόμενοι ,την κρίση και την εμπειρία της διοργανώτριας αρχής όπως και των παραγόντων των συλλόγων.

Ως Σ.Π.Π. Δωδεκανήσου προτείνουμε:

• Υποχρεωτική πρόσληψη διπλωματούχου προπονητή σε όλες τις κατηγορίες (Α-Β-Γ και υποδομών) .
• Κάρτα προπονητή εισόδου στον αγωνιστικό χώρο μόνο με βεβαίωση από τον σύνδεσμο προπονητών, αν δεν έχει εκδοθεί βεβαίωση από εμάς, άμεση ανάκληση της.
• Παράταση διάρκειας κάρτας τριετίας από ΕΠΟ. (για τουλάχιστον ένα έτος)
• Αναθεωρητικό σεμινάριο με μειωμένο κόστος κατά 50%.
• Ενημέρωση για συναδέλφους με πιστοποίηση και αν έχουν δικαίωμα για έκδοση κάρτας εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους (ενδεχόμενη μικρή παράταση- 6μηνη και έπειτα οριστική απώλεια ιδιότητας προπονητή ,εφόσον δεν επιτύχουν στην επανεξέταση που θα οριστεί μέσα σε αυτό το περιθώριο).
• Συμμετοχή του πρόεδρου του συνδέσμου προπονητών (τυπική ή άτυπη εφόσον δεν το επιτρέπει το καταστατικό της ΕΠΣΔ) στην επιτροπή πρωταθλήματος και στην επιτροπή καλλιέργειας της ΕΠΣΔ, ούτως ώστε να μεταφέρονται οι προτάσεις των προπονητών και να προτείνονται τρόποι-μέτρα ανάπτυξης του αθλήματος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments