Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Διπλό” παραμονής στο Βάτι!

“Διπλό” παραμονής στο Βάτι!

2
doxa psinthou
Dodekanisos

Σημαντικό “διπλό” που της έδωσε την ευκαιρία να απομακρυνθεί σημαντικά από τη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε η Δόξα Ψίνθου η οποία επικράτησε μέσα στο Βάτι του τοπικού Διαγόρα με 3 – 2. Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Μιχάλη Λυριστή αλλά κα τον αδελφό ρου Θεόδωρο, οι “βυσσινί” πήραν ένα σπουδαίο “τρίποντο” δείχνοντας πως δεν μπορούν να κινδυνέψουν με υποβιβασμό.
Στο 2′ ο Μιχάλης Λυριστής έκανε μπαλιά στον Θεόδωρο Λυριστή και αυτός από το σημείο του πέναλτι με πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 8′ η Δόξα κέρδισε φάουλ από τα αριστερά. Το εκτέλεσε απευθείας ο Μιχάλης Λυρισρτής στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” για να γίνει έτσι το 0 – 2.
Στο 18′ ο Μοσχής ξέφυγε από τα αριστερά, έκανε σέντρα ακριβείας στο σημείο του πέναλτι στον Χαρτοφύλλη και αυτός με πλασέ έκανε το 1 – 2.
Στο 57′ ο Μιχάλης Στελλάς έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Στο 67′ ο Μοσχής έκανε μια μπαλιά 30 μέτρων στο ύψος του πέναλτι, αδράνησε η άμυνα της Δόξας και ο Χαρτοφύλλης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2 – 2.
Στο 80′ ο Μιχάλης Λυριστής έκανε μπαλιά ακριβείας από τα αριστερά στον αδελφό του Θεόδωρο και αυτός με απευθείας δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.
Στο 92′ μετά από αντεπίθεση της Δόξας και ενώ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε ανέβει πολύ ψηλά ως την αντίπαλη περιοχή καθώς η ομάδα του κέρδισε κόρνερ, ο Καταβενός από το σημείο του κέντρου έκανε το πλασέ στην κενή εστία αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Τη φάση ακολουθούσε ο Μιχάλης Λυριστής και νομίζοντας ότι η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα δεν άπλωσε το πόδι του για να σκοράρει. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα προκειμένου να πετύχει και άλλο γκολ.
Στο 94′ μετά από μπαλιά στην καρδιά της άμυνας της Δόξας, ο Παπουρδάνος με κεφαλιά ανάγκασε τον 17χρονο Ηλία να αποκρούσει εντυπωσιακά και να δώσει το “τρίποντο” στην ομάδα του.
Άρεσαν από τους γηπεδούχους οι Παπουρδάνος και Μιχάλης Ζερβός. Καλύτεροι της Δόξας οι Θεόδωρος και Μιχάλης Λυριστής και ο Ηλίας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Λάζος, Γιακουμάκης Σταμάτης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης., Αδάμος, Ζωάννου, Πιτσουρδάκης, Ζερβός Βασίλης, Παπαστεφάνου, Γιαννακόπουλος, Παπασταμάτης, Ζερβός Μιχάλης (70′ Παπουρδάνος), Μοσχής, Χαρτοφύλλης
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Ηλίας, Τσακίρης, Ορφανός Χρήστος, Μπαρμπαντώνης, Ορφανός Δημήτρης, Τσούλλος (80′ Κωστομοίρης), Κυριαζής (56′ Χατζηνικόλας), Τσοπάνογλου, Λυριστής Θόδωρας (85′ Καταβενός), Στελλάς Μιχάλης, Λυριστής Μιχάλης

Ανταπόκριση Χρήστος Φτάρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stok
stok
8 years ago

Παπουρδάνος και Μιχάλης Ζερβός αρεσαν; Καλα σε αλλο γηπεδο ηταν αυτος που τα εγραψε; Ο ενας απο τις χειροτερες μερες του ο αλλος εκοβε μονο τους ακίνητους.Eκτος απο μια φαση που εσωσε σιγουρο γκολ.Ο Μοσχης που το παλικαρι ειναι 35 χρονων και ειναι πυραυλος και εβγαλε 2 ασιστ δεν σου αρεσε; Ο χαρτοφυλλης;

zlatan
zlatan
8 years ago

ευτυχώς που δεν έπαιξε ο ορφανός σήμερα και επιτέλους κερδίσαμε!!!