Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Δήμαρχος Λέρου προς αντιπολίτευση: « Εσείς κάψατε το σκάφος μου»

Δήμαρχος Λέρου προς αντιπολίτευση: « Εσείς κάψατε το σκάφος μου»

0
Dodekanisos

«Εμπρηστικές» δηλώσεις μεταξύ των δύο πλευρών εξαιτίας της φωτιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς σήμερα το πρωί το σκάφος του Δημάρχου

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα, τις  πρώτες πρωινές ώρες, σε ιστιοπλοϊκό σκάφος (ιδιοκτησίας του δημάρχου Λέρου) που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμένα Λακκίου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Αυτόπτες μάρτυρες λίγο μετά τις 8 ειδοποίησαν τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Λέρου και την Λιμενική Αρχή, για να βοηθήσουν στην κατάσβεση. Ο Δήμαρχος του νησιού κατονόμασε ως δράστες του εμπρησμού τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο και συνεργάτες του,  καθώς λίγο πριν την εκδήλωση της φωτιάς εθεάθησαν από αυτόπτες μάρτυρες πλησίον του σημείου. «Ναι ήμασταν στην συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή γιατί πήγαμε να ψαρέψουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε δολιοφθορείς» απάντησε από την πλευρά του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης , κατηγορώντας τον Δήμαρχο, ότι λασπολογεί σε βάρος του ιδίου και των μελών της παράταξης του.

Ειδικότερα για το συμβάν ο Δήμαρχος Λέρου δήλωσε: “Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης με προεξάρχοντα τον κύριο Μιχάλη Κοντραφούρη, φέρουν ακέραια την ευθύνη της σκανδαλώδους πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σκάφος μου. Από εδώ και στο εξής το λόγο έχει η δικαιοσύνη, αφού υπάρχουν μάρτυρες που είδαν δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να επιχειρούν σε παρακείμενη περιοχή με πνευστή λέμβο, η οποία έφερε εύφλεκτο υλικό. Είμαι ιδιαίτερα εξοργισμένος με το περιστατικό, διότι δεν περίμενα ποτέ το μένος και η εκδικητικότητα που διακατέχει τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, να τους οδηγήσει σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες”.

Απαντώντας ο  επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κοντραφούρης δήλωσε:

“Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Λέρου λασπολογεί εναντίον μας. Είναι σαφές ότι εγώ και η παράταξή μου δεν γνωρίζουμε τίποτα για το συμβάν. Πράγματι, σήμερα το πρωί, εγώ και ο κ. Λουλουδιάς, είχαμε πάει για ψάρεμα στην ευρύτερη περιοχή του Λακκίου με πνευστή λέμβο, προκειμένου να ψαρέψουμε με δυναμίτιδα. Όμως αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είμαστε δολιοφθορείς. Ας κοιτάξει ο δήμαρχος τους πολίτες της Λέρου στα μάτια και ας αναλογιστεί ποιος απ’ αυτούς υπέστη πίκρα με την πολιτική που ασκεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, μήπως και κατανοήσει το σκεπτικό των δολιοφθορέων”.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments