Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δίκαιη νίκη του Διαγόρα Β.

Δίκαιη νίκη του Διαγόρα Β.

0
xalki_diagoras_vatiou
Dodekanisos
Παίζοντα καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Διαγόρας Βατίου κέρδισε με 2 – 0 στο γήπεδο της Παστίδας τον ΑΣ Χάλκης και κατέκτησε δίκαια άλλους τρεις βαθμούς. Οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη ήταν καλύτεροι και στα δυο ημίχρονα, με εξαίρεση το ότι οι γηπεδούχοι ανέβηκαν κάπως στις αρχές της επανάληψης χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι.
Τα γκολ
Στο 4’ ο Σπύρου σταμάτησε τη μπάλα με χέρια πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι δείχνοντας  και την κόκκινη κάρτα στο παίκτη του ΑΣ Χάλκης. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Δράκος κάνοντας το 0 – 1.
Στο 45’ από σέντρα του Δράκου και κεφαλιά του Καλούδη διαμορφώθηκε το τελικό 0 – 2
Άλλες φάσεις
Στο 30’ ο Πανούσης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 55’ ο Σιδεράτος έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι
Στο 67’ ο Μπιζάτης εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Αναστασάς έπεσε ωραία στη γωνιά του και απόκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ.
Στο 68’ ο Κάργας έκανε σουτ στέλνοντας όμως τη μπάλα να καταλήξει άουτ.
Στο 76’ ο Σιδεράτος πάσαρε στον Μπιζάτη ο οποίος από θέση τετ α τετ έκανε ένα πολύ άστοχο σουτ με αποτέλεσμα να χάσει μια σημαντική ευκαιρία.
Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Κυρίτσης (Λάζαρος Δουλγέρης, Τάσος Γιαννουκάς). Εκτός από τον Σπύρου, αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και ο Γεωργαλλής στο 15’ για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Γαλάνης, Φωτιάδης, Σπύρου, Μπιζάτης, Ψαρράς (83’ Παπαλαζάρου), Κάργας, Τσιμπιτζίδης, Γουλόπουλος, Σιδεράτος (95’ Ζαμαντάκης), Πανούσης (43’ Καμπούρης), Ντούπης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Γεωργαλλής, Ζερβός, Φασάκης, Ζουρούδης, Καλούδης (72’ Αττιτής), Δράκος (85’ Παππάς), Καμπούρης, Πάνο, Ορμενάϊ, Μικκιού (77’ Μοσκιού)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments