Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δίκαιη ισοπαλία στον Αρχάγγελο

Δίκαιη ισοπαλία στον Αρχάγγελο

0
aris2015
Dodekanisos

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες Άρη Αρχαγγέλλου και Φοίβο Κρεμαστής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο γήπεδο Αρχαγγέλου, για το πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους ήταν οι γηπεδούχοι χάνοντας κάποιες καλές φάσες μπροστά από την εστία του Ματακάκη. Στο 20΄ο Μπαϊρακτάρης σούταρε με τη μπάλα να φεύγει άουτ ενώ στο 32΄ο Σταμούλης σέντραρε ο Μπαϊρακτάρης έκανε την προβολή ελάχιστα άουτ, αντίθετα καλύτερη στιγμή για τους Κρεμαστενούς, ένα σουτ του Κοντόγιαννου στο 30΄ που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυων.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να σπαταλάνε ευκαιρίες εκατέροθεν. Στο 69΄οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Παλάζη ενώ στο 71΄ο Μαρκόπουλος πήρε την κεφαλιά η οποία έφυγε λίγο έξω. Τελικά παρότι έγινε ενα αρκετά ενδιαφέρον ματς μέχρι το τέλος, το <<στείρο>> 0-0 έμεινε εως και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον κ. Παπαγιαννίδη.
Διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Καραγιάννης, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΆΡΗΣ: Βαρέλης, Συμεωνίδης, Σιέχ, Ζαρκαδούλας(88’ λ.τρ. Θοδωρής), Μαγιόγλου, Δημητριάρης(70’λ.τρ. Θεοδωρίδης), Σταμούλης, Λαμπριανός, Χατζησάββας, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος
ΦΟΙΒΟΣ: Ματακάκης, Ντόστι, Μήτρου, Φελεγκάκης, Ταφάνι, Μαΐλης, Κοντόγιαννος (77’ Δανάς), Μπάκης (33’ λ.τρ. Φτάκλας), Παλάζης, Κουδούνης, Δράκος (60’ Ορφανίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments