Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΔΙΓΕΝΗΣ: Αποχωρεί και ο Μιχάλης Βογιατζής

ΔΙΓΕΝΗΣ: Αποχωρεί και ο Μιχάλης Βογιατζής

0
Dodekanisos


Το τέλος της ενασχόλησης του με τα διοικητικά του Διγενή προανήγγειλε άλλο ένα μέλος της διοίκησης. Πρόκειται για τον Μιχάλη Βογατζή ο οποίος έκανε δημόσια τοποθέτηση με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος μάλιστα αφήνει και μια πικρία. Αναλυτικά:

“Μετά από 4 ΧΡΟΝΙΑ σαν παράγοντας του ΔΙΓΕΝΗ έφτασε και για μένα ένα τέλος. Η παρέα των 15 και ατόμων που αναλάβαμε την ομάδα όχι μόνο καταφέραμε ΠΟΛΛΑ αλλά είμαστε φίλοι μεταξύ μας και κάνουμε και παρέα. Αν και γαμπρός στα ΚΟΣΚΙΝΟΥ (για κάποιους που το λένε ακόμα) αισθάνομαι ακόμα ποιο ΚΟΣΚΙΝΙΑΤΗΣ και από τους ΚΟΣΚΙΝΙΑΤΕΣ. Ήμουνα πρώτος στα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ(τραπέζια, καρέκλες). Πρώτος στο να πάω στο γήπεδο για αγώνες ή στο ΚΥΛΙΚΙΟ η στο να καθαρίσουμε η ακόμα και να πλύνω τα ρούχα της ομάδας. Ευχαριστώ όλους εσάς που μέχρι τώρα με αντέξατε…
Τσαμπικος Ζαχαρίας, Ψύλλου Μιχάλης, Στέργος Σαράντης, ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ, Βασιλης Κωτης.
Όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, φροντιστές κλπ που ήταν κοντά στη ομάδα. Για τους παράγοντες της ΕΠΣΔ, διαιτητές και όσους αυτά τα 4 ΧΡΟΝΙΑ ήμουνα στην ομάδα θα τους πω ότι ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΑΖΕΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΡΝΕΙ. Αυτό και σαν ποδοσφαιριστής στα 20 ΧΡΟΝΙΑ λαμπρής καριέρας που έκανα έζησα με φίλους παράγοντες και διαιτητές. Ήμουνα και εγώ ένας από αυτούς που δυστυχώς διώξατε από το τοπικό ποδόσφαιρο.
Σας ευχαριστώ”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments