Διγενής: Αποχωρεί από τη θέση του προέδρου ο Αντώνης Διακάκης

Με άλλον πρόεδρο θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο Αντώνης Διακάκης. Ο ίδιος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει ενόψει των εκλογών, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αναλυτικά, η επιστολή που εξέδωσε ο ίδιος αναφέρει τα ακόλουθα:
 
“Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, και μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στο ΔΣ, δύο από τα οποία στην προεδρία του Συλλόγου μας, θεώρησα ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης! Θα ήθελα να με συγχωρήσετε για την απουσία μου πλέον από το Διοικητικό Συμβούλιο, διότι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ας μην ξεχνάμε και τις οικογενειακές, με αναγκάζουν να διακόψω την κοινή μας πορεία.
 
Πριν δύο χρόνια βιώσαμε την δυσκολότερη εποχή του συλλόγου σε διοικητικό επίπεδο αλλά παράλληλα δημιουργήθηκε ανέλπιστα μια παρέα που με τόση αγάπη αγκάλιασε τον Σύλλογο, και που ως ένα πλοίο ταξιδέψαμε μαζί σε ήσυχες μα και σε φουρτουνιασμένες θάλασσες, φέραμε ένα δύσκολο έργο εις πέρας, χωρίς την προσδοκία της αναγνώρισης του μόχθου, τον οποίο αφιερώνουμε για την βελτίωση της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.
 
Για μένα προσωπικά ήταν μια ανεπανάληπτη διαδρομή γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις, που μου χάραξαν νέα ιεράρχηση στις προτεραιότητες και τις αξίες μου, μια διαδρομή, που μου έδωσε πολλές χαρές και ελάχιστες πίκρες…
 
Πρώτιστα θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της περιόδου αυτής, για την αγαστή συμπόρευση και συνεργασία, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, για τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση στις εκδηλώσεις και λοιπές δραστηριότητες, για την αγάπη τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για την “ανοχή” της απέναντί μου για τις όποιες ώρες ενασχόλησης, τον πρόεδρο της κοινότητας κ.Ψυλλάκη, τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου κ.Μουστάκα, τους δημοτικούς συμβούλους, και όλο το προσωπικό της κοινότητας, για την άριστη συνεργασία, και τέλος τα τοπικά Μ.Μ.Ε για την προβολή των δράσεων του συλλόγου.
 
Θέλω να πιστεύω ότι, παρά τα όποια λάθη και ίσως παραλείψεις, κρατήσαμε τη “σημαία” του ΔΙΓΕΝΗ ψηλά… Με πυξίδα την αγάπη για τον αθλητισμό του τόπο μας, δώσαμε κάμποσες μάχες, πολλές τις κερδίσαμε άλλες τις χάσαμε, στην πιο επιτυχημένη σαιζόν των τελευταίων ετών, με αρωγό τα συναισθήματα που μας μετέδωσαν οι γονείς μας, για την ομάδα της καρδιάς μας ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΑΣ!!!
 
Είμαι σίγουρος ότι οι κόποι όλου του Διοικητικού Συμβουλίου έπιασαν τόπο, δημιουργώντας μια πολύ οργανωμένη ομάδα με στέρεη βάση η οποία είναι ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των παιδιών της ακαδημία μας.
 
Τίποτα βέβαια δεν θα ήταν εφικτό χωρίς το προπονητικό επιτελείο μας. Πολλά συγχαρητήρια στον Προπονητή Παναγιώτη Μπεκιάρη, τίμιος, δουλευταράς και πολλές φορές αυστηρός, ο κόουτς είναι σαν το πρότυπο του ιδανικού πατέρα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Δεν σηκώνει πολλά στο σπαθί του, ένας κόουτς αξιοσέβαστος και παθιασμένος, ταίριαξε από την πρώτη μέρα στην φιλοσοφία της ομάδας μας. Δεν ξεχνάμε βέβαια τους πρωτεργάτες των αναπτυξιακών μας τμημάτων τους κυρίους Μπιλιά Ανδρέα και Λαζαρίδη Περικλή για την πολύ καλή δουλειά που άρχισε πλέον και φαίνεται στα μεγαλύτερα τμήματα της ακαδημία μας, τα καλύτερα έρχονται για τους νεαρούς αθλητές μας.
 
Επειδή όμως όλα στην ζωή μας είναι μία σκυταλοδρομία, διότι κάποιος αφήνει ένα έργο και ο επόμενος το συνεχίζει, έτσι και εγώ σαν ενδιάμεσος κρίκος στην αέναη πορεία των γεγονότων, έφτασε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη της ηγεσίας του συλλόγου μας στα επόμενα χέρια του νέου Δ.Σ., συνεχιστή του δικού μας έργου, με ελπίδα, την συνεχόμενη ανοδική πορεία με καινούργιες ιδέες και ενωτικό πνεύμα. Ελπίζω λοιπόν στους συγχωριανούς μας προς την εκπλήρωση των ονείρων που μας ένωσαν,
 
Θα ευχηθώ στα νέα μέλη του Δ.Σ. που θα προκύψουν από τις εκλογές, καλή επιτυχία.
Αν με χρειαστούν θα είμαι στη διάθεσή τους για να βοηθήσω…με ανιδιοτελή αγάπη!
 
Με εκτίμηση
Αντώνιος Μ. Διακάκης”

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments