Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Διγενής – Άγιος Ισίδωρος 2 – 2

Διγενής – Άγιος Ισίδωρος 2 – 2

0
digenis agios
Dodekanisos

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο Άγιος Ισίδωρος στα Κοσκινού με αντίπαλο τον Διγενή σε φιλικό αγώνα.
Μέχρι το 10ο λεπτό οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποια ευκαιρία μέχρι το 16’ λεπτό όπου ο Άγιος Ισίδωρος στην πρώτη του φάση σημείωσε γκολ παίρνοντας έτσι το προβάδισμα (0-1). Μετά το γκολ ο Διγενής, ο οποίος είχε παραταχθεί με αρκετούς νέους σε ηλικία παίκτες, πίεζε ψηλά είχε την κατοχή, δημιούργησε φάσεις αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Έτσι, κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους (0-2). Αξίζει να σημειωθεί πως ο οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 40’. Έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Διγενή είχαν πάλι στο μεγαλύτερο διάστημα την κατοχή της μπάλας και παρά το γεγονός ότι το γκολ δεν έμπαινε συνέχιζαν να παίζουν καλά. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 80’(1-2). Ενώ 4΄λεπτά αργότερα πέτυχε ένα ακόμη γκολ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2.
Σημαντικές φάσεις και γκολ:
1ο ημίχρονο:
Στο 16’ ο πορτιέρο του Διγενή, Μανωλάγκας , απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γιακουμής πέτυχε γκολ για να προηγηθεί ο Άγιος Ισίδωρος.
Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης με 3 σουτ (22’,24’,26’) αλλά δεν τα κατάφεραν.
Στο 35’ μετά από λάθος της άμυνας οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 με ωραίο πλασέ του Χαρτοφίλη στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα.
Ο Διγενής έχασε πέναλτι στο 40’ αφού η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Χαλκιόπουλου.
2ο ημίχρονο:
o Άγιος Ισίδωρος προσπάθησε να απειλήσει με δύο σουτ (64’,65’) αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 66’ ο πολύ καλός Διακανθός σούταρε πολύ ψηλά (άουτ), ενώ στο 69’ ο ίδιος παίκτης μετά από ωραία προσπάθεια πλάσαρε όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε.
Στο 77’ ο Ευαγγέλου δοκίμασε το πόδι του αλλά δεν βρήκε τον επιθυμητό στόχο.
Στο 80’ ο Γκάτι, πέτυχε γκολ για το 1-2.
Η ισοφάριση ήρθε από τον Διγενή στο 84’ πάλι μετά από ωραία ενέργεια του Λάμπρου.
Οι 11αδες των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Γκάτι, Λυκομέτι, Διακανθός Στ, Ευαγγέλου, Διακανθός Φ, Χατζηνικόλας, Φλεβάρης,Παπασταμάτης, Ατίτης, Μαντικός
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Σάββενας, Δημητράκης, Κώττης, Λαθουράκης, Βονάκης, Γιωργαλλής, Γιακουμής, Σαράντης, Χαρτοφίλης, Παρασκευάς

Παρασκευή Ματθαίου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments