Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δίχτυα» του Εθνικού στην Κάρπαθο

«Δίχτυα» του Εθνικού στην Κάρπαθο

0
Dodekanisos

Μπορεί στο νησί μας, οι και επονομαζόμενοι «σκάουτερ» να μην βλέπουν πέρα από την μύτη τους, όμως εκείνοι που ενδιαφέρονται να κάνουν σωστά την δουλειά τους, ακόμα και αν βρίσκονται μακριά, κάνουν μερικές επισκέψεις εκεί που δεν τους περιμένει κανένας και ανακαλύπτουν παίκτες.

Κάπως έτσι έγινε και με τον Μανώλη Σπανό του Ποσειδώνα Καρπάθου, αφού μάτια από τον Εθνικό Πειραιά τον παρακολούθησαν, τον είδαν να αγωνίζεται και η πρόσκληση έφτασε άμεσα.

Πήγε στην πρωτεύουσα τον περασμένο Φεβρουάριο, έκανε τις προπονήσεις που έπρεπε με τους Πειραιώτες, κάτω από το βλέμμα του προπονητή κ. Γεωργούλη και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Βέβαια αν οι άνθρωποι του Εθνικού τον θέλουν οπωσδήποτε, ο Ποσειδώνας θα τον δώσει χωρίς τίμημα αλλά θα ζητήσει να εξασφαλιστούν κάποια πράγματα για τον Μανώλη που θα μπορεί να αποδώσει όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του Ποσειδώνα, έχει καλή τεχνική κατάρτιση, δυνατά πόδια, καλά χτυπήματα για τα στημένα( πέτυχε περίπου 8 ή 9 γκολ φέτος) και όλα εκείνα τα στοιχεία με τα οποία ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική. Εμείς ευχόμαστε στον Μανώλη τα καλύτερα για την νέα χρονιά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments