Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Νέα μοιρασιά στο Δημοτικό Στάδιο για τη Ρόδο

Νέα μοιρασιά στο Δημοτικό Στάδιο για τη Ρόδο

0
Dodekanisos

Του Κώστα Μόσχοβου

Η Ρόδος υποδέχθηκε την Νίκη Βόλου και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στο «δημοτικό στάδιο Ρόδου», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League και για τον Νότιο Όμιλο. Σε μία ισορροπημένη αναμέτρηση, η Ρόδος ευτύχησε να προηγηθεί στο 64ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Δελαπόρτα, για να ισοφαρίσει σχεδόν δύο λεπτά μετά η Νίκη Βόλου με τον Μέτσε στο 66′ για το τελικό 1-1. 

Μετά και την ισοπαλία με την Νίκη Βόλου η Ρόδος έμεινε για 23ο παιχνίδι αήττητη στην έδρα της για όλες τις κατηγορίες, ενώ η ισοπαλία με την Νίκη είναι η δεύτερη σερί εντός έδρας μετά και το 0-0 με την Επισκοπή την πρώτη αγωνιστική.

Το ματς:

Οι δύο ομάδες εισήλθαν πολύ προσεκτικά στον αγωνιστικό χώρο. Τα πρώτα 20’ λεπτά ήταν αναγνωριστικά, η κατοχή μοιρασμένη και δεν υπήρξε κάποια ευκαιρία αν και ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 15’ ο Στάικος Βεργέτης προέβη σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Πολίμου δεν κατέση εφικτό να συνεχίσει με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει ο Θεοδωρόπουλος. Στο μεταξύ, η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν για την Ρόδο, όταν στο 26ο λεπτό ο Γιόνδης έκανε το σουτ, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Περιστερίδης. Η Νίκη απάντησε στην ευκαιρία των «ελαφιών» στο 33ο λεπτό με το σουτ του Γκαρσία, που έδιωξε σε κόρνερ ο Πίτκας. Στο 40ο λεπτό ο Γιόνδης έστρωσε όμορφα την μπάλα στον Σερέντιουτς αλλά το σουτ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Νίκης. Στο 43ακόμα ένα επικίνδυνο σουτ από αρκετά μακριά του Μέτσε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα. Στην συνέχεια το χαμηλό συρτό σουτ του Κρούθ στο 45΄δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της Ρόδου. Το ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία και οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με το σκορ κολλημένο στο 0-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο προπονητής της Ρόδου Κώστας Βελιτζέλος προέβη σε διπλή αλλαγή με τους Σερέντιουτς και Γιόνδη να αποχωρούν και τους Μακρή και Αρναρέλλη να εισέρχονται. Ενώ για την Νίκη ο Στάικος Βεργέτης έκανε την δεύτερη αλλαγή του με τον Τσιμπούκα να δίνει την θέση του στον Σαλαμούρα. Στο 64′ η Ρόδος άνοιξε το σκορ, καθώς ο Δελαπόρτας έκλεψε την μπάλα, βγήκε τετ α τετ με τον Περιστερίδη τον οποίο νίκησε για το 1-0. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την Ρόδο, ο Κρουθ πάτησε περιοχή από τα αριστερά και ο Μέτσε στο 66′ με εξ επαφής πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 70′ ο Γκονζάλεθ πέρασε στην θέση του Ντομίνγκεθ. Ενώ στο 74′ ο Τσίπρας παραχώρησε την θέση του στον Μάρτιν και ο Μαρτσάκης στον Σουλάι. Η Νίκη ανέβασε την πίεση της και στο 78′ ο Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ το οποίο δεν ανησύχησε τον Πίκτα. Η Ρόδος απάντησε όμως και στο 81′ στο γύρισμα του Μακρή, από πλεονεκτική θέση ο Σουλάι δεν κατάφερε να το εκμεταλευτεί και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τεράστια στιγμή είχε ο Γκονζάλεθ στο 83′, καθώς όντας αμαρκάριστος εντός περιοχής φάτσα με το τέρμα έπιασε δυνάτο σουτ με την μπάλα να περάνει πάνω από την εστία. Στο 85′ ο Μπαλάφας πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά και η ισοπαλία με 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. 

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης σύνδεσμος Πειραιά

Βοηθοί: Λυκούργος Τσολακίδης σύνδεσμος Αθηνών και Δημήτρης Παγουρτζής σύνδεσμος Πειραιά.

Τέταρτος: Χρήστος Κακουλίδης σύνδεσμος Θράκης

Παρατηρητής: Βαγγέλης Κατσιδώνης σύνδεσμος Δωδεκανήσου

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόδος (Κωνσταντίνος Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος (84′ Πεχλιβανόπουλος), Καψάλης, Χύσι, Μπαξεβάνος, Σερέντιουτς (45’ Μακρής), Μαρτσάκης (77′ Σουλάι), Δελαπόρτας, Τσίπρας (74′ Μάρτιν), Γιόνδης (45’ Αρναρέλλης)

Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης): Περιστερίδης, Αλιατίδης, Αργύρης, Μπαλάφας, Πολίμος (15’ Θεοδωρόπουλος), Τσιμπούκας (45’ Σαλαμούρας), Μέτσε, Ντομίνγκεθ (70′ Γκονζάλεθ), Γκαρσία, Κρουθ, Ροχάνο

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments