Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διακολουκάς: «Τι είναι ηθικό κ. Κουμέντο;»

Διακολουκάς: «Τι είναι ηθικό κ. Κουμέντο;»

2
5
Dodekanisos
Επιστολή με την οποία απαντάει στα όσα πρόσφατα υποστήριξε ο προπονητής της εφηβικής ομάδας της Ρόδου Γιάννης Κουμέντος, μας απέστειλε ο έφορος υποδομών της ΠΑΕ Διαγόρας, Δημήτρης Διακολουκάς. Συγκεκριμένα, στο κείμενο του αναφέρει τα ακόλουθα:
«Μετά από τέσσερα χρόνια ξανακούσαμε το ίδιο βαθυστόχαστο ρητό, «ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό». Για τον κ. Κουμέντο δεν είναι ηθικό ότι στον αγώνα νέων της ΕΠΣΔ μεταξύ Διαγόρα – Ρόδου χρησιμοποιήθηκαν από τον Διαγόρα παίκτες ηλικιακά νόμιμοι προς την διακήρυξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ που κάνουν προπόνηση με την ομάδα Νέων (ΤΑΠ). Δυστυχώς για τον κ. Κουμέντο οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν είχαν ούτε λεπτό συμμετοχής επίσημης στο πρωτάθλημα της ΕΠΑΕ, ηλικιακά ήταν κατά μέσο όρο μικρότεροι από τους αντίστοιχους της ομάδας σας αλλά ενδεχομένως πλουσιότεροι σε ταλέντο, γεγονός που αποδεικνύει και το σκορ του αγώνα αλλά και οι δικές σας κινήσεις που πραγματικά δείχνουν ότι εσείς ο ίδιος υποβαθμίσατε και ευτελίσατε την ομάδα που προπονείται. Και ας μιλήσουμε λίγο για ηθική. Ηθικό είναι λοιπόν προπονητής αντίπαλης ομάδας να υποδεικνύει στο προσεχή αντίπαλο του πότε και πόσους παίκτες θα χρησιμοποιήσει στον μεταξύ τους αγώνα ; (2 εγώ και 2 εσύ). Ηθικό είναι να έχει αναστατώσει όλους τους θεσμικούς φορείς του τοπικού ποδοσφαίρου για τη μη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών ενώ γνώριζε ότι είχαν δικαίωμα συμμετοχής; Ηθικό είναι να ασκεί πιέσεις σε γονιό παίκτη που ανήκει τώρα στον Διαγόρα, να μην αγωνισθεί για συναισθηματικούς λόγους; Θα ήθελα να θυμίσω στον κ. Κουμέντο, ότι όταν η ομάδα της Ρόδου είχε ομάδα Νέων της ΕΠΑΕ, οι παίκτες που ηλικιακά ήταν νόμιμοι, έπαιζαν ορθώς και στις δυο ομάδες της Ρόδου. Τότε ήταν θετικό, Τώρα τι έχει αλλάξει κύριε Κουμέντο;  Επίσης κύριε Κουμέντο, ήθος επέδειξαν εκείνοι που στον περσινό τελικό κυπέλλου που κερδίσατε, πρώτοι έτρεξαν να σας συγχαρούν και να σας φιλήσουν. Γράφετε επίσης ότι οι παίκτες αυτοί του Διαγόρα επιλεκτικά παίζουν μόνο σε αγώνες ενάντια στη Ρόδο, στο Διγενή, στη Νίκη Ρόδου. Μια ανάγνωση των προηγούμενων φύλλων αγώνων θα σας διαψεύσει πλήρως. Με την έγγραφη δήλωση σας, θεωρώ ότι άθελα σας ακυρώσατε θεσμικά το δ.σ. του ιστορικού σωματείου ΑΣ Ρόδος, μιας και από τα λίγα που γνωρίζω για το ποδόσφαιρο ο προπονητής είναι για να προπονεί και όχι για να ομιλεί. Άλλοι έχουν τον ρόλο αυτό. Και για να τελειώνει το παραμύθι αυτό, μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες: Ας αφήσουν ήσυχο τον Διαγόρα να δουλέψει τις υποδομές του όπως τόσο χρόνια γνωρίζει με αποτελέσματα πλέον ορατά σε όλους. Πολυσυλλέκτης τίτλων σε όλα τα πρωταθλήματα Παίδων και Νέων της ΕΠΣΔ και με δεκάδες επαγγελματίες στην ομάδα της ΠΑΕ που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική, προερχόμενοι από αυτές.»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΧΩΡΙΑΤΗΣ
ΧΩΡΙΑΤΗΣ
12 years ago

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Geok
Geok
12 years ago

Λοιπον χωριατη μια χαρα λειτουργουν οι υποδομες…βλεπετε εσεις τις δικες σας ομαδες-καφενεια και αφηστε τα αυτα στους μεγαλους του νησιου, δεν ειναι για εσας!