Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διακάκης για το γήπεδο: «Είμαι λίγο επιφυλακτικός»

Διακάκης για το γήπεδο: «Είμαι λίγο επιφυλακτικός»

0
Dodekanisos

Ο ίδιος ανακοίνωσε ουσιαστικά την παραμονή του προπονητή Παναγιώτη Μπεκιάρη και του χρόνου

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζει την προοπτική αλλαγής του συνθετικού τάπητα του γηπέδου Κοσκινού, ο πρόεδρος του τοπικού Διγενή Αντώνης Διακάκης. Ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε, τόνισε τα ακόλουθα:

«Ελπίζουμε να γίνει. Εμείς σαν παράγοντες του συλλόγου έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και περιμένουμε τα νεότερα. Έχουμε μιλήσει με τον κ. Κολιάδη για το γήπεδο, έχουμε δει τα προβλήματα. Όπως έχουμε μιλήσει και με τους κ.κ. Κωνσταντίνου (τεχνικές υπηρεσίες Δήμου) και Ψυλάκη (πρόεδρος της κοινότητας) και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Είμαι λίγο επιφυλακτικός για την κατάσταση που επικρατεί γενικά στην οικονομία του τόπου. Νομίζω οι πόροι δεν φτάνουν για να γίνουν όλα αυτά, καθώς όλος ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βρίσκεται στον …πάγο. Το γήπεδο Κοσκινού άσχετα που χρειάζεται αντικατάσταση ο τάπητας, κατά τα λοιπά βρίσκεται σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση σε σχέση με άλλα γήπεδα. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να το συντηρούμε γιατί χρησιμοποιείται από πολλά τμήματα. Ο Διγενής έχει Κ-6, Κ-8, Κ-10, Κ-12 και Κ-14. Μιλάμε για 110 παιδιά στο σύνολο. Το γήπεδο ανοίγει στις 15:00 και κλείνει στις 22:00».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ακόμα ένα μεγάλο ζήτημα που μας απασχολεί είναι ο ηλεκτροφωτισμός. Είχαμε μία παλιά εγκατάσταση η οποία από την συχνή χρήση έχει αχρηστευτεί. Δεν λειτουργεί πια. Ανάβουν μόνο δύο προβολείς. Από τους έξι που έχει ο κάθε πυλώνας. Ασφαλώς και αυτό το θέμα μπορεί να λυθεί πιο εύκολα και θα μπορούσε να γίνει γρηγορότερα. Το θέμα του τάπητα είναι πιο σύνθετο. Θα ενταχθεί σε ένα άλλο πλαίσιο».

Όσο για την επόμενη ημέρα, είπε τα εξής:
«Η τρέχουσα περίοδος πιστεύω βαίνει προς ακύρωση. Η γνώμη είναι πως όλο αυτό είναι άδικο. Κάποιες περιοχές που είναι υγειονομικά καλύτερες θα μπορούσαν να αρχίσουν προπονήσεις τουλάχιστον. Πήραμε κάποια μέτρα για όλη την Ελλάδα, αλλά σε κάποιες περιοχές θα μπορούσαν να γίνουν οι προπονήσεις όπως για παράδειγμα εδώ. Τα παιδιά θέλουν να κάνουν προπόνηση. Έχουν αγανακτήσει. Τους λείπει το κλίμα που έχει η ομάδα, το οργανωμένο με προπονήσεις όλοι μαζί. Είναι τρόπος ζωής το ποδόσφαιρο και όταν σου λείψει χάνεις την διάθεση σου. Η εκπαίδευση των παιδιών είναι ένας σημαντικός τομέας για την ανάπτυξη τους. Έτσι είναι και ο αθλητισμός. Εφόσον τα σχολεία άνοιξαν, θα έπρεπε να γίνει το ίδιο και στον αθλητισμό».

Ο πρόεδρος του Διγενή αναφέρθηκε και στην παραμονή ουσιαστικά του προπονητή Παναγιώτη Μπεκιάρη και ενόψει της νέας χρονιάς:
«Η επόμενη ημέρα έτσι όπως εμείς έχουμε στήσει την ομάδα, θα μας βρει με τον ίδιο προπονητή, τον Παναγιώτη Μπεκιάρη. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα γίνουν αλλαγές και θα προχωρήσουμε όπως είμαστε. Ο προπονητής έχει άποψη για τους παίκτες του και περιμένουμε να μας πει ποιους θέλει να κρατήσει. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η ομάδα και ήμουν ικανοποιημένος από τους πρώτους τρεις αγώνες. Σαν φιλοσοφία δεν αλλάζει κάτι και πιστεύω αρκετές ομάδες θα ακολουθήσουν το μοντέλο που εφαρμόσαμε και ακολουθήσαμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments