Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διαγόρας: Χαρούμενα γενέθλια!

Διαγόρας: Χαρούμενα γενέθλια!

0
diagoras ano mera
Dodekanisos

Με τον καλύτερο τρόπο γιορτάσει την Δ ευτέρα τα 108 χρόνια από την ίδρυση του ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου την Άνω Μερά Μυκόνου με 3 – 1, κάνοντας την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Έστω και καθυστερημένα (μια αγωνιστική πριν από το φινάλε), είναι μια σημαντική νίκη για ψυχολογικούς λόγους καθώς η ροδίτικη ομάδα θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο στη βαθμολογία. Το …πάρτι για τους γηπεδούχους είχε στηθεί πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν οι οπαδοί του πέταξαν βεγγαλικά και άναψαν καπνογόνα λόγω των μεθαυριανών γενεθλίων. Συνεχίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τα τρία γκολ που πέτυχαν τα παιδιά του Πέτρου Ρουτζιέρη και ολοκληρώθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού όπου όλοι μαζί πανηγύρισαν το πρώτο «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση της νίκης.
Στο 12’ ο Επιφάνης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, «έσπασε» τη μπάλα στον Μπαούρη και αυτός με πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή έκανε το 1 – 0.
Στο 30’ ο Μπαούρης εκτέλεση φάουλ και ο Ιμεραλιλάϊ με προβολή πέτυχε το 2 – 0 αλλά στο 37’ ο Ζάννης με ένα δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιακούμαρο και μείωσε σε 2 – 1. Στο 63’ ο Κετσές όμως με σουτ και ενώ η μπάλα κόντραρε διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Μπέκας, Καλλίνικος) από τον σύνδεσμο της Αθήνας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακούμαρος, Μαριεττάκης, Κενενούνης, Κιόσκου, Κετσές, Λάππας, Επιφάνης, Μπάρδης (87′ Μιχαλόπουλος), Ιμεραλιλάι, Φλεβάρης, Μπαούρης
ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Χριστοδουλάκης, Κουτσούκος, Δήμας, Ασημομύτης, Κούκας (87′ Ψυχράμης), Κεραμιδάς, Γαλούπης, Λούπης (62′ Τσιφλίδης), Μπουρμπουλάς (83′ Βαλσάμης), Ζάννης, Πετράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments