Διαγόρας: Συλλυπητήριο για τον Αιγέα Μπαφίτη

0

Συλλυπητήριο εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του Διαγόρα, με αφορμή τον θάνατο του πατέρα της Ανδριάνας Μπαφίτη, Αιγέα. Το πλήρες κείμενο αναφέρει:
«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας στο άκουσμα του θανάτου του Αιγέα Μπαφίτη, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος. Το ιστορικό σωματείο και γενικότερα η Ροδιακή κοινωνία έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο, οικογενειάρχη και νομικό, που με ήθος, υπευθυνότητα και αξίες πρόσφερε πολλά
στον τόπο μας. Ακόμη και στον ερασιτέχνη Διαγόρα, όπως και στην ΠΑΕ Διαγόρας. Δίπλα σε άλλους υπέροχους παράγοντες, ο Αιγέας Μπαφίτης υπηρέτησε στο μέγιστο την «Ιδέα του Διαγόρα» και τον βοήθησε να διατηρηθεί στα ψηλότερα σκαλοπάτια του ελληνικού αθλητισμού. Σε ένδειξη σεβασμού, η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της, να παραστεί αντιπροσωπεία της στην νεκρώσιμο ακολουθία και να καταθέσει, αντί στεφάνου, συμβολικό ποσό στον Σύλλογο Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών «Η Ροδαυγή», μετά από επιθυμία της οικογένειας. Ας είναι ελαφρύ το Ροδιακό χώμα που τον σκεπάζει».