Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας σε ελεύθερη πτώση..

Διαγόρας σε ελεύθερη πτώση..

0
Dodekanisos

Την έκτη συνεχόμενη του ήττα υπέστη ο Διαγόρας, αυτή την φορά από τον Ολυμπιακό Β’ για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Ο Γηραιός πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και κράτησε το μηδέν στην άμυνα για το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο μετά το 52′ που δέχθηκε το γκολ έπεσε η απόδοση του και οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο σημείωσαν το τελικό 2-0 και βύθισαν και άλλο τους γηπεδούχους.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στον Διαγόρα. Ο Τσιαντουλας έβγαλε την κάθετη για τον Μανιά, πλασέ στην κίνηση από τον έμπειρο φορ και η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παπαδούδη. Γύρισμα του Τσάβου προς την περιοχή στο 32′, ο Μανιάς έκανε το πλασέ με τη μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Παπαδούδη. Ο Διαγόρας πατούσε καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο και είχε αρκετές ευκαιρίες με τον Αρίας, τον Λουκιτς και τον Λεσαι.

Στο 52′ σέντρα του Μπρίνιτς, ο Μπα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά νίκησε τον Γαλάνη για το 0-1.

Στο 71′ λάθος στην άμυνα από τον Σταματούλλα, ο οποίος έχασε το γκολ πιεζόμενος από τον Κωστούλα, ο τελευταίος απέφυγε τον Γαλάνη και πλασάρε για το 0-2. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα για τον Διαγόρα, ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμα βαθμούς για τον 2024.

Π.Α.Ε. Διαγόρας : Ράτκο Ντόστανιτς: Γαλάνης, Τσάβος, Σταματούλλας (77′ Ματιγιεβιτς), Δημόπουλος (41′ λτ Μασούρα), Μανωλάκης, Παπατόλιος, Τσιαντούλας (77′ Μουντές), Αρίας (68′ Βολακης), Λούκιτς ( 77′ Φεκκας), Λεσάι, Μανιάς

Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Β’ : Αριέλ Ιμπαγάσα: Παπαδούδης, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (46′ Αποστολόπουλος), Κεραμίδας, Σγουρός, Μουζακίτης, Κεϊτά, Μπρίνιτς(88′ Πατήρας), Κωστούλας (73′ Πινάκας), Μπα (83′ Βλαχομητρος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments