Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Διαγόρας – Λάρισα: Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων

Διαγόρας – Λάρισα: Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων

0
Dodekanisos

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αυριανή αναμέτρηση κυπέλλου που θα γίνει στη Ρόδο ανάμεσα στον Διαγόρα και τη Λάρισα. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

“Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕ Λάρισας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 06 Οκτωβρίου 2021 στις 4μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου. Τα εισιτήρια θα προπωλούνται, αύριο Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2021 από τα Γραφεία του Διαγόρα (πλατεία Διαγόρα 1) από τις 9π.μ. έως τις 2.30μ.μ. και από 6μ.μ. έως 9μ.μ. Επίσης, την Τετάρτη από τις 9π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι.
Εισιτήρια θα διατεθούν στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα (θύρες 2,5 και 6).

-Οι τιμές έχουν καθοριστεί ως ακολούθως: 15 και 10 Ευρώ.

-Δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

** Για την αγορά εισιτηρίων γίνονται δεκτά μόνο μετρητά.

-Οι φίλαθλοι για την είσοδο τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

-Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως και δεκαεπτά (17) ετών προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του παιχνιδιού.

-Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

-Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. και οι θύρες του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου θα ανοίξουν στις 2μ.μ.. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να μην καθυστερήσουν κατά την είσοδο τους”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments