Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ο Διαγόρας υπέταξε και τον Ιωνικό με 2-1

Ο Διαγόρας υπέταξε και τον Ιωνικό με 2-1

0
Dodekanisos

Για την 5η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ 2 ο Διαγόρας υποδέχτηκε τον Ιωνικό. Και επικράτησε με 2-1, έκανε το 3Χ3 στην έδρα του και ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Και συγκεκριμένα στην 4η θέση έχοντας ισοβαθμία με τον Γιούχτα Αχαρνών. Μια νίκη αφιερωμένη στο «Μπόσκι» διότι σήμερα (29/10) συμπληρώνονται 15 χρόνια από την ημέρα που έφυγε για την γειτονία των αγγέλων..

1ο ημίχρονο

Στο 15′ λεπτό λάθος γύρισμα στην άμυνα του Ιωνικού. Ο Ζαχαβί έδωσε με το κεφάλι στον Αγριμάκη αυτός έχασε τον έλεγχο της μπάλας. Ο Μανίας ακολουθούσε την φάση και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Υπεροχή του Διαγόρα στο 1ο ημίχρονο που το μετουσίωσε σε γκολ και πήρε προηγούμενος με 1-0 πριν την ανάπαυλα.

2ο ημίχρονο

Στο 50′ η εκτέλεση φάουλ του Λούκιτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μασούρας την έστειλε στα δίχτυα.

Πέναλτι κέρδισε ο Ιωνικός στο 80′ λεπτό. Ο Αρίας πήγε καθυστερημένα στην φάση και ανέτρεψε τον Κάνκολα

Ανατροπή του Κάνκολα από τον Αρίας που πήγε καθυστερημένα στη φάση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζοάο Πέδρο αλλά απέκρουσε ο Σηφάκης. Ο Πορτογάλος πήρε το ριμπάουντ και μείωσε σε 2-1.

Διαιτησία: Αλάμπεης Γιώργος (Αθηνών)

Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας) – Μητροφάνης (Αθηνών)

4ος: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)

Π.Α.Ε. Διαγόρας (Θωμάς Γράφας): Σηφάκης, Αρίας (84′ Ιγκνάτοβιτς) , Δημητρίου, Σταματούλλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Τσιαντούλας, Λούκιτς (75′ Μουντές), Αντεσίνα (68′ Πάρντο), Λεσάι (84′ Νικόλης), Μανιάς

Π.Α.Ε. Ιωνικός (Γιώργος Σίμος): Αγριμάκης, Τζανακάκης, Σόουζα, Ζαχαβί, Γκοράνοφ (56′ Τασουλής), Κάνκολα, Οικονομίδης (87′ Σερπέζης), Λινάρδος (56′ Σαλασάρ), Γιακουμάκης (56′ Γκίνη), Γκαρντάφσκι (56′ Ντάουντα), Ζοάο Σίλβα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments