Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Δεύτερη φιλική νίκη για την ΑΕΚ

Δεύτερη φιλική νίκη για την ΑΕΚ

0
2
Dodekanisos

 

Σε γιορτινό κλίμα διεξήχθη και το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στο Ροδίων Άθλησις και την ΑΕΚ. Με την Ένωση να παίρνει την νίκη με 0-3 σετ, αλλά να χάνει με τραυματισμό στο δεξί του χέρι τον Ζουπάνη, όμως με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό. Επίσης εκτός από την γνωστή απουσία του Αλεξόπουλο με τενοντίτιδα , απουσίαζε και ο Αχιλλεόπουλος για προληπτικούς λόγους , αφού είχε ένα τραβηγματάκι. Από πλευράς Ροδίων Άθλησις , ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Μακρής απουσίαζε αφού είχε τραυματιστεί στο Σαββατιάτικο παιχνίδι και εκτιμάτε ότι θα λείψει για 3-4 μέρες περίπου. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα. Το Ροδίων Άθλησις έδειξε ότι έλεγχε το πρώτο σετ , παρόλα αυτά μίλησε ο χαρακτήρας και η εμπειρία των παικτών της ΑΕΚ. Με την Ένωση να βρίσκεται πίσω μέχρι και με έξι πόντους (18-12). Όμως στην συνέχεια προσπερνά κάνοντας το 21-22 , και με το Ροδίων να ανακτά το προβάδισμα(24-22). Εκεί πέρα με ένα 4-0 σερί η ΑΕΚ έκανε το 24-26 και κατέκτησε το πρώτο σετ. Στο Δεύτερο σετ η ΑΕΚ η ΑΕΚ προηγούταν μέχρι το 10-14, όμως το Ροδίων ισοφάρισε σε 15-15, δίχως να έχει συνέχεια όμως και να ηττάται με 19-24. Το τρίτο Σετ είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους παίκτες του Ροδίων σαφώς επηρεασμένοι από τα προηγούμενα σετ , να ξεμένουν από δυνάμεις. Και την ΑΕΚ να νικά εύκολα με 15-25. Να επισημάνουμε ότι και στα δύο παιχνίδια οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία… Για την ΑΕΚ τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται την Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό και το Σαββατοκύριακο με το τουρνουά στην Ερυθραία. Ενώ το Ροδίων , θα ανέβει στην Αθήνα για δύο φιλικούς αγώνες.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Μακρής Ν (δεν αγωνίστηκε)., Γιώτης Δ., Κάλας Π., Προδρομίδης Β., Ρουσέτος Σ., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Καβαρατζής Ι., Κοκολάκης Ε., Μαυράκης Κ., Δεληγιώργης Α., Σταυλάς Ρ.
Α.Ε.Κ. (Νίκος Μπουτσούρης): Μαντέκας Ι., Κοτσιλιάνος Γ., Ζουπάνης Ν., Μελλές Ν., Δημητούλης Μ., Ρούσσος Χ., Μιχαλόπουλος Γ., Καρακίτσος Α., Αχιλλεόπουλος Ι (δεν αγωνίστηκε)., Αλεξόπουλος Ι.(δεν αγωνίστηκε), Καρανικολάου Κ., Τριπολιτσιώτης Α.

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments