Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Δένει” σιγά – σιγά η συνταγή

“Δένει” σιγά – σιγά η συνταγή

1
ae_kos
Dodekanisos
Μπορεί η Α.Ε.Κως να καθυστέρησε  σε όλα , παρόλα αυτά η καθυστέρηση δεν είναι πάντα κακό σημάδι, καθώς μπορεί να σημαίνει και σταθερά βήματα οργανωμένα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σίγουρα οι “βυσσινί” άργησαν την προετοιμασία και το γεγονός ότι δεν έχει κλείσει ακόμα το ρόστερ αποτελεί ανασταλτικός παράγοντας. Παρόλα αυτά στο τελευταίο φιλικό με την Κέφαλο οι “βυσσινί” έδειξαν να βρίσκουν το καλό τους εαυτό και να δένει η συνταγή των παιχτών μεταξύ τους, καθώς το σκορ ( 4-1) είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Στον φιλικό η βασική εντεκάδα ήταν οι Σανταμούρης ( τερματοφύλακας που δοκιμάζεται), Πατούχας (υπό δοκιμή), Ζαμάγιας, Ζιώγας, Σιώμος, Χατζηαντωνίου, Αγγελόπουλος, Αναστασιάδης, Οικονόμου, Αχμέτ, Γιορμπαλίδης ενώ αγωνίστηκαν και οι Ντιμιτρίεβιτσ, Όθωνας, Πης, Μπάλλας, Πολίτης, Ρωμανός, Μαργαρίτης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο της ομάδος κάθησε ο Χρήστος Πελέκης ο οποίος εκτός από χρέη τεχνικού διευθυντή διατέλεσε και προπονητή (είναι το βασικό του επάγγελμα), για το λόγο ότι ο Λεωνίδας Κούτσικας απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους και βρισκόταν εκτός νησιού.
Τέλος να αναφέρουμε πως σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν ο Αγγελόπουλος και ο Χατζηαντωνίου ήταν λίγο πιο σοβαροί στην τελευταία προσπάθεια. Παρόλα αυτά και οι δύο παίχτες είναι από τους ποιοτικότερους τoυ συλλόγου και ειδικά ο Αγγελόπουλος τον οποίο γνωρίζουμε, αφού και πέρσι έβγαλε πολλές φορές την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Μια από τα ίδια έκανε και στο συγκεκριμένο φιλικό με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά  ολοκλήρωσε απλώς το έργο των συμπαιχτών του και με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε , προκάλεσε στο τέλος μια στιγμή  “ποδοσφαιρικού δέους”. 

Τα γκολ

25′ Από πάσα του Οικονόμου , ο Αθανασιάδης πέρασε δύο παίχτες και τον τερματοφύλακα και με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.
40‘ Από ένα λάθος της άμυνας δέθηκαν την ισοφάριση.
65′ Μετά από ωραίο συνδυασμό Αγγελόπουλου- Πη , ο Χατζηαντωνίου με πλασέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.
75′ Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Χατζηαντωνίου άνοιξε κι άλλο τη ψαλίδα του σκορ.
80′ Τέλος στα γκολ έβαλε ο Αγγελόπουλος ο οποίος με φανταστική ενέργεια πέρασε δύο αμυντικούς και με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 4-1.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος
Νικος
12 years ago

Ο Σανταμούρης είναι ο Γιάννης που έπαιζε πέρυσι στον Άρη Αμφιάλης και είναι πάρα πολύ καλός. Ξέρει την κατηγορία.