Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν ζορίστηκε ο Διαγόρας!

Δεν ζορίστηκε ο Διαγόρας!

0
DSC09202
Dodekanisos

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Διαγόρας επικράτησε με 4 – 0 του Αστέρα Μασσάρων και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι και στο πρώτο ημίχρονο που είχαν κόντρα τον δυνατό άνεμο αλλά και στην επανάληψη, διάστημα στο οποίο απλούστεψαν κατά πολύ τα πράγματα και έφθασαν άνετα στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας δεν εκμεταλλεύτηκε τον άνεμο που έπνεε υπέρ του και στην επανάληψη τα πράγματα έτσι και αλλιώς ήταν πολύ δύσκολα γι’ αυτόν.
Στο 18’ μετά από μπαλιά στην περιοχή και κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας από τον Τόππο, ο Χατζηφούντας με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 52’ ο Πεταυράκης από τα δεξιά πάσαρε στον Χατζηφούντα ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ. Ο Τόππος απόκρουσε αλλά η μπάλα έφθασε στον αφρούρητο Μπερνιδάκη που σε κενή εστία έκανε το 2 – 0.
Στο 54’ ο Μπερνιδάκης και πάλι έκανε το 3 – 0 και στο 64’ ο Κιοσέογλου με πέναλτι (μετά από χέρι του Πατσιαούρα στην περιοχή) διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Σπάρταλης, Τσέτσος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας, Χατζηπέτρος, Καραγεωργίου (68’ Μπάρδης), Κιοσέογλου, Χατζηφούντας, Μπερνιδάκης, Γεωργιάδης, Μαριάς, Τσαγκάρης (77’ Κιουλτζής), Καρπαθάκης (72’ λ.τ. Γκινής), Πεταυράκης
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόππος, Χατζημανώλης (29’ λ.τ. Κρητικός), Μπάρτζος, Διονυσακόπουλος (61’ Α. Νικήτας), Κιλασίν, Φωτάρας, Στ. Νικήτας (76’ Χατζημανώλης), Μίρτσεβ, Λούππος, Ελ. Πλαγγέντης, Πατσιαούρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/a_katigoria/diagoras_asteras2] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments