Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βρήκε αντίπαλο για φιλικό

Βρήκε αντίπαλο για φιλικό

2
7
Dodekanisos

Κατάφερε να βρει αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι ο ΑΕΡΑ Αφάντου. Θα παίξει την προσεχή Τετάρτη στις 5μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο κόντρα στον Διαγόρα. Η ομάδα του Αφάντου αντιμετώπιζε πρόβλημα αλλά τελικά κατάφερε να βρει ομάδα για να παίξει.
-Την Τετάρτη αναμένεται να βρίσκεται στο νησί μας το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του συλλόγου, ο Κοντάρης. Ο άλλος μη Δωδεκανήσιος παίκτης, ο Βασιλείου, αναμένεται να βρίσκεται στο νησί μας την μεθεπόμενη Δευτέρα.
-Ο αριθμός 7724 είναι ο τυχερός της λαχειαγοράς του ΑΕΡΑ που έχει έπαθλο ένα μηχανάκι zip 50cc. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία του χωριού. Ο τυχερός δεν έχει βρεθεί ακόμα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
KARFI
KARFI
9 years ago

με τρια φιλικα με παικτες που δεν ειναι εδω και που του χρονου ολοι αυτοι οι παικτες θα σφιξουν δρομο θα φτιαχτει; ομαδα. Αυτη ειναι η κατάντια του ιστορικου συλλογου και που δυστιχως αυτη ηκατασταση δεν συγκινεί κανενα

KOURAZEIS
KOURAZEIS
9 years ago

Re filaraki na sou pw kati? Exeis ksekinhsei na kourazeis polu me to na sxoliazeis se diafora site gia ton aera kai na petas ena swro ahdies.Oloi eiste profites kai thelete to kalo ths omadas.Pou hsastan sthn genikh suneleush re? KO KO KO oloi sas. Sthn kritikh omws eiste prwtoi.Eidika pisw apo enan upologisth kai me pseutiko onoma..Tsampa magkas..