Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Έτοιμοι όταν πρέπει!»

«Έτοιμοι όταν πρέπει!»

1
rodos ippotes filiko
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Φοίβο Κρεμαστής, εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΑΣ Ρόδος. Το πλήρες κείμενο, αναφέρει τα εξής:
«Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Η ομάδα μας έπαιξε με τον Φοίβο Κρεμαστής σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3 – 1 μετά από ένα χορταστικό ενενηντάλεπτο, το οποίο προσφερόταν για συμπεράσματα εκ μέρους των προπονητών. Έπαιξαν δυο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και ήταν ένα καλό «τεστ» και για τους δυο. Η ομάδα της Κρεμαστής έδειξε ότι το μεγάλο της «όπλο» είναι η ομοιογένεια που έχει κατορθώσει να πετύχει διατηρώντας τα τελευταία χρόνια τον ίδιο κορμό. Έδειξε πιο φρέσκια και δίκαια έφθασε στη νίκη αν και δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο στα φιλικά παιχνίδια, μιας και τα οφέλη από τέτοιες αναμετρήσεις είναι άλλα. Είμαστε όμως για ακόμα φορά απόλυτα ικανοποιημένοι από την ομάδα μας και την εμφάνιση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν. Παρά την κούραση από τις επίπονες καθημερινές προπονήσεις, μπόρεσαν να βγάλουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο ορισμένα από τα στοιχεία που θα έχει η νέα Ρόδος. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην τεχνική μας ηγεσία και είμαστε αισιόδοξοι ότι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος η ομάδα μας θα είναι έτοιμη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΤΕΛΛΙΟΣ
ΣΤΕΛΛΙΟΣ
9 years ago

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ.Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΠΤΑ ( 7) ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΚΙΝΗΣ-ΚΑΚΑΖΟΥΚΗΣ – ΓΕΩΡΓΑΤΖΙΑΣ – ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ – ΛΟΥΤΡΙΩΤΗΣ – ΚΑΙ Ο ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ 7 . ΟΣΟΥΣ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ ΕΙΧΕ Η ΡΟΔΟΣ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ ΤΟΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ. ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΙΞΑΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ , ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ. ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΑΦΑΡΑ.