Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν βόλεψε κανέναν…

Δεν βόλεψε κανέναν…

0
apollonas diamartiries
Dodekanisos

Με ισοπαλία που δεν ευνοεί κανέναν από τους δύο, τελείωσε το ματς στην Κάλυμνο ανάμεσα στον Α.Ο. Βαθύ και τον Απόλλων Καλυθιών με σκορ 2-2. Στο 35′ ο Σαγρές άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά, για να ισοφαρίσει ο Σταυρής με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε 1-1, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 74’, ο Σαγρές και πάλι με κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1. Στο 88′ όμως, ο Σταυρής και πάλι έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα των Καλυθιών ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι.
ΑΟ ΒΑΘΥ: Σαγρές, Κουλιάς, Καμπούρης (85′ Αλαχούζος), Κοτσάνης, Τσαγγάρης, Μπαϊράμης, Λελέκης, Μουσσάς, Καρράς (46′ Γιαμαίος), Σαγρές Α., Σάντος (75′ Ασπράς)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ηλίας, Ταντίκης, Στάθης, Παπαδόπουλος, Μοσχιδιού (70′ Κούρτης), Σαββούλης, Σταυρής, Σπαχιού (90′ Τασόπουλος), Μιχαλάς, Κώστας (60′ Γίδαρης), Τσαγγάρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο Απόλλων ευχαριστεί για την φιλοξενία
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Καλυθιών θέλοντας να ευχαριστήσει τον ΑΟ Βαθύ για τη φιλοξενία. Αναλυτικά: «Η Διοίκηση, ο Προπονητής και οι Ποδοσφαιριστές του Απόλλων Καλυθιών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Α.Ο ΒΑΘΥ Καλύμνου, για την άψογη φιλοξενία τους, κατά τον σημερινό μεταξύ μας αγώνα. Να είναι σίγουροι όλοι στον ΑΟ ΒΑΘΥ, ότι θα τύχουν της ανάλογης φιλοξενίας στον δεύτερο γύρο, οπότε και θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments