Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν βγήκε νικητής στους Αγίους Αποστόλους

Δεν βγήκε νικητής στους Αγίους Αποστόλους

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν η ΑΕ Αδελφοσύνη και ο Ακουσίλαος σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες ενώ θα μπορούσαν να είχαν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης αν ήταν πιο εύστοχοι στις μεγάλες τους ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά ο Ακουσίλαος ισορρόπησε μετά το 15’ και μπόρεσε να αποκτήσει την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έφθασαν κοντά στο γκολ στο 65΄ όταν ο Τσιριγώτης είχε όλη την ευκαιρία να μπει μόνος του στην περιοχή αλλά προτίμησε να κάνει μια λανθασμένη μπαλιά στην αριστερή πλευρά. Πανομοιότυπη φάση έγινε και στο 75’ με αποτέλεσμα η ΑΕ Αδελφοσύνη να σπαταλήσει δυο πολύ καλές στιγμές. Οι Φανενοί είχαν τη δική τους καλή στιγμή να «κλειδώσουν» τη νίκη στο 85’ όταν ο Κουτσουμπάρης σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Τα γκολ
Στο 12’ ο Χουρίδης με πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον τερματοφύλακα να αποκρούσει δύσκολα και ο Πλαγγέντης που …πήρε το ριμπάουντ με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 71’ ο Ακουσίλαος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Κουτσουμπάρης με κεφαλιά ανενόιχλητος μέσα από την καρδιά της άμυνας έκανε το 1 – 1.

Ζήτησε δυο πέναλτι η ΑΕ Αδεφοσύνη
Δυο φορές το πέναλτι ζήτησε η ΑΕ Αδελφοσύνη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα:
-Στο 23’ ο Πλαγγέντης έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε σε χέρι αντιπάλου με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι και τον διαιτητή να λέει «παίζεται».
-Επίσης στο 75’ ζήτησαν και πάλι πέναλτι σε μαρκάρισμα (τράβηγμα) αμυντικού πάνω στον Πλαγγέντη

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Ροδίτης, Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Καβουκλής Λ., Ζαμαντάκης, Τσιριγώτης, Μπουμπουλάκης, Καβουκλής, Αποστολόπουλος (60’ Μπουλουντίδης), Πλαγγέντης, Εμίρογλου Χ., Τοπάλ Σ. (34’ λ.τ. Αϊντενίζ), Κυριακάκης, Χουρίδης
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Καρανικόλας, Κοκκάρης, Σαράντης Σάββας, Χριστοδούλου, Μεταξάς, Τζαβάρας, Κουτσουμπάρης, Ατσίδης (61’ λ.τ. Μαργαρίτης), Σάββας, Σαράντης Μιχάλης (78’ Μπαλλής), Πανταζόπουλος (57’ Ζώτα)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments