Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!»

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!»

6
piskapas grigoris
Dodekanisos

Την άποψη ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον Ηρακλή Μαριτσών όσον αφορά το οικονομικό θέμα παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε μερίδα του τοπικού τύπου (η εφημερίδα Ροδιακή αναφέρει στο σημερινό της φύλλο πως οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις), εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο πρόεδρος του Ηρακλής Μαριτσών Γρηγόρης Πίσκαπας. Συγκεκριμένα, τόνισε:
«Δημιουργήθηκε ένα προβληματάκι το οποίο όμως ξεπεράστηκε και η ομάδα συνεχίζει κανονικά την δουλειά της. Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο τα εξής. Η ομάδα καταρχήν, έχει ξεπληρώσει το 95% της περσινής χρονιάς. Μάλιστα οι μη Μαριτσενοί παίκτες που είχαμε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν εξοφλημένοι από τον Φεβρουάριο του 2014. Οι ντόπιοι εξοφλήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο. Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, έχουμε δώσει ήδη το 40% των συμφωνηθέντων. Υπάρχουν ορισμένες δυσκολίες όπως και σε όλες τις ομάδες αλλά το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο. Να είστε σίγουροι, ότι οι παίκτες αγαπάνε την ομάδα και αυτοί είναι που πότε δεν θα την αφήσουν έτσι. Αυτό είναι δεδομένο. Αυτά τα παιδιά είναι που κρατάνε το σύλλογο».
Ο κ. Πίσκαπας πρόσθεσε και τα εξής:
«Είναι αμαρτία και άδικο να ακούγονται διάφορα πράγματα και να ακυρώνεται η προσπάθεια των πέντε – έξι παραγόντων που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν την ομάδα»
Σχετικά με την περίπτωση του Δράκου ο οποίος θεωρείται ήδη παρελθόν για τον Ηρακλή, ο κ. Πίσκαπας τόνισε:
«Ο Δράκος έχει τακτοποιηθεί για φέτος διότι μέχρι τώρα έχει παίξει έξι αγώνες και έχει πάρει τα μισά χρήματα από αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Άρα δεν τίθεται κανένα θέμα. Ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα πάρει και τα υπόλοιπα και είναι δικαίωμα του. Εμείς δεν κρατάμε στον Ηρακλή κανέναν με το ζόρι. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχουμε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sampaniera
Sampaniera
9 years ago

Αποδείξεις πληρωμών υπάρχουν???? ας να τις δείξει ο κ. Πισκαπας στο FB της ομάδας !!! ο Δράκος γιατί εφυγε??? λόγο του κακού αγωνιστικού χωρου???

τοπικο
τοπικο
9 years ago

ναι τιμολογιο βγαζει και τα χτυπαει και σε ταμειακη…ασε μας βρε αγορι μου το καθε τσουτσεκι θελει κ φραγκα την εχουν δει ολοι επαγγελματιες

Piskapas dimitris
Piskapas dimitris
9 years ago

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΤΕ… FORZZA ΗΡΑ……….

Sampaniera
Sampaniera
9 years ago

TA TSOUTSEKIA FILARAKI – OPOS TO LES – TA KALITE ESEIS STO GRAFIO SAS KA TOUS TAZETE FRAGKA..DEN ERXONTE MONOI TOUS..META POU DEN EXETE KAI ISTE TENEKEDES GINONTAI TSOUTSEKIA K EPAGGELMATIES????

toufeki
toufeki
9 years ago

οχι ρε θα παιξουν για τα μαριτσα ο τζαμπας πεθανε

panagiotis 99
panagiotis 99
9 years ago

ρε σοβαρευτειτε που θελει και ο λευτερας,ο φανης και ο βεντουξ λεφτα..αυτοι πρεπει να πληρωνουν για να παιζουν