Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν τρώμε …κουτόχορτο!»

«Δεν τρώμε …κουτόχορτο!»

15
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του Τάσου Γιαννουκά στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Μαριτσών, εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα. Αναλυτικά:
«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας είναι στη δυσάρεστη θέση από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, να ασχοληθεί με τη διαιτησία που αντιμετώπισε στα Μαριτσά, παρά το άνετο 3-0.
Ο νεαρός διαιτητής κ. Γιαννουκάς και οι συνεργάτες του καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικά, όταν η ομάδα μας βρισκόταν μπροστά στο σκορ, εφεύρε διάφορα συρίγματα που έδιναν το δικαίωμα στον αντίπαλο Ηρακλή να πιστέψει στο γκολ της ισοφάρισης και να φορτώσει με κίτρινες τους ποδοσφαιριστές μας σ’ ένα ήσυχο παιχνίδι.
Ευτυχώς όμως, η ψυχραιμία και η εξυπνάδα του προπονητή και των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και η φανερή ανωτερότητα τους, έκοψαν τα…φτερά των «πονηρών» που ήθελαν και πήγαν να μας παγιδέψουν! (η δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα του ποδοσφαιριστή μας σωστή, η πρώτη όμως ανύπαρκτη!)
Εμείς το…μήνυμα,το πήραμε απο «εσάς» δια μέσου του κ Γαννουκά και των συνεργατών του (αλήθεια μεγάλο ταλέντο αυτός και ο ένας βοηθός του), όμως καλούμε τους αποστολείς να κόψουν τις εξυπνάδες, καθώς στο Διαγόρα κανείς δεν τρώει κουτόχορτο. Το πρωτάθλημα θα παίζεται με αντικειμενικότητα και στα ίσα στον αγωνιστικό χώρο και μόνο! Οι πονηριές…αλλού! Η ομάδα μας είναι έτσι δομημένη να κερδίζει μέχρι και 14 αντιπάλους! Και μην ξεχνάτε ότι τα σκυλιά του Άδη, δεν γαυγίζουν!
Στην διάθεση σας το βίντεο του αγώνα!
Ευχαριστούμε τον Ηρακλή Μαριτσών για την φιλοξενία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bromley
Bromley
9 years ago

Πάλι καλά και ήμασταν στο γήπεδο!!! Είστε @@@@@@@@@@@@@ και μικρή ομάδα!!!

giannis
giannis
9 years ago

εφαγε κοκκινη ο κανακαρης και τσατιστικαμε; εδω εφαγε σε φιλικο…

Diagoras
Diagoras
9 years ago

Mesa eimastan kai emeis,eidame skliro podosfairo apo ton irakli kai ligotero epikindino apo ton diagora,mia metria diaitisia toso apla kai tipota parapano,diagoras eimaste pame mprosta kai na kopoun ean einai dynaton oi xoris ousia anakoinoseis den thes na se lipounte,alla na se sevonte

Champions
Champions
9 years ago

Ρε φιλε οποιος και αν εισαι εσυ που βγάζεις αυτές τις ανακοινώσεις, σταματα να εκθέτεις εμα τόσο ιστορικό σωματείο!!!! Καταντάς ο πλέον γραφικός του πρωταθλήματος και συμπαρασυρεις 109 χρονια ιστορίας! Και καλα εσυ εισαι οτι εισαι, οι υπόλοιποι εκει εγκρίνουν αυτο που κανεις;;;
Εσυ στην πρώτη γκέλα σας ( που θα γινει καποια στιγμη, οχι επειδη δεν εχετε καλη ομάδα αλλα επειδη ετσι ειναι το ποδόσφαιρο και δεν κερδίζει παντα ο καλύτερος και η μπαρτσελονα χάνει καμία φορα) θα μας πεις οτι μας τα έλεγες τόσο καιρο σε κυνηγούν φαντάσματα για να μην ανέβεις κατηγορία!
Σταματα σε παρακαλω γιατι τωρα πλέον δεν προκαλείς γελοίο αλλα αηδία.

Υ.Γ. Βγες και απάντησε μου εδω οτι θες, μην χρηςιμοποιεις το γήινα του διαγορα στις χωριάτικες ανακοινώσεις σου.

Nikos
Nikos
9 years ago

Να ‘αγιάσει’ το στόμα σου ρε φίλε! Έλεος με αυτές τις ανακοινώσεις. Κρίμα για το Διαγόρα αυτού του είδους η διαχείρηση.

ΡΟΔΟΣ 1967
ΡΟΔΟΣ 1967
9 years ago

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΚΕΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΣ
ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΧΘΕΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1-0 Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
ΑΝ ΘΕΚΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ
ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,,,,,,,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ…..
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ…..
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ

mpampis6
mpampis6
9 years ago

[quote name=”Bromley”]Πάλι καλά και ήμασταν στο γήπεδο!!! Είστε @@@@@@@@@@@@@ και μικρή ομάδα!!![/quote]
esy prepei na eisai o kakomoiroglou logika.

ΡΟΔΟΣ 1967
ΡΟΔΟΣ 1967
9 years ago

[quote name=”Nikos”]Να ‘αγιάσει’ το στόμα σου ρε φίλε! Έλεος με αυτές τις ανακοινώσεις. Κρίμα για το Διαγόρα αυτού του είδους η διαχείρηση.[/quote]
Σ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΔΑΧΕΙΡΗΣΗ . ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ
ΕΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ,Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ,Τ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ,ΟΙ ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ
ΠΑΡΤΟ ΧΑΠΑΡΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ
ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ

h
h
9 years ago

to penalty poy egine sto 1-0 panw ston papadimitri kai den to edwse to kanete gargara eeeeeeee;;;;;;

HRAKLARA
HRAKLARA
9 years ago

to penaltaki to pniksate alla fonazete giati fobaste ton IALYSSO kai gia na foberisete toys diaitites gnosta kolpa alloste….

MINA
MINA
9 years ago

με αυτες τις ανακοινωσεις ντρεπομαι που απο μικρη αγαπω τον ΔΙΑΓΟΡΑ.Η ιστορια του γηραιου με την πατριωτικη δραση, που την διελυσε η ΧΟΥΝΤΑ και εφτιαξε το ΜΟΡΦΩΜΑ δεν σβηνει με την αναμειξη στα διοικητικα καποιων ασχετων.

diagoras
diagoras
9 years ago

ELA IREMA PALI ESEIS DITHEN DIAGORITES GIA XALAROSTE LIGO RE….
DIAGORA EMPROS KAI PROLOGO MIN TROS

pantelos6
pantelos6
9 years ago

[quote name=”HRAKLARA”]to penaltaki to pniksate alla fonazete giati fobaste ton IALYSSO kai gia na foberisete toys diaitites gnosta kolpa alloste….[/quote]
esy eisai tora o HRAKLARAS apo ta maritsa e axaxxaxaxaxa ialysouli tou xoriou..

pantelos6
pantelos6
9 years ago

[quote name=”MINA”]με αυτες τις ανακοινωσεις ντρεπομαι που απο μικρη αγαπω τον ΔΙΑΓΟΡΑ.Η ιστορια του γηραιου με την πατριωτικη δραση, που την διελυσε η ΧΟΥΝΤΑ και εφτιαξε το ΜΟΡΦΩΜΑ δεν σβηνει με την αναμειξη στα διοικητικα καποιων ασχετων.[/quote]
ama ntrepesai diagorara kai esy ksydi…kai ego me orismenes anakoinoseis diafono,me alles symfono alla den ntrepomai gia tin omada mou genika gia ton terastio sylogo pou agapao kai akolouthao sxedon pantou,gelao apla gia ton kathe anonymo (diagoriti-diagoritisa)pou mpainei se kathe site kai leei tis papatzes tou..MIA ZWI DIAGORAS GATE6

giannis
giannis
9 years ago

εδω λεει παπατζες ολοκληρη διοικηση.Στον οπαδο κολλας;…Αρχιζω να πιστευω οτι ο διαγορας εχει την διοικηση που του αξιζει.