Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Δεν τα κατάφερε ο «γηραιός»

Δεν τα κατάφερε ο «γηραιός»

0
diagoras_pierikos
Dodekanisos
Τη δεύτερη του ήττα σε ισάριθμους αγώνες στα πλέι οφ γνώρισε πριν από λίγο ο Διαγόρας στο γήπεδο της Φυλής από τον Λεβαδειακό με 1-0. Το πολύτιμο γκολ για τους Βοιωτούς σημείωσε ο πρώην «κυανέρυθρος» Ζουρούδης στο 54’, ενώ για ακόμη ένα ματς οι νεαροί παίκτες του Μιχάλη Τσιβρινή απέδωσαν πολύ καλά και έχασαν στις λεπτομέρειες τον βαθμό.
Το φιλμ του αγώνα:
12′ Ο Ταραλίδης εκτελεί πλασαριστά ένα φάουλ και ο Κοιλιάρας πιάνει απευθείας σουτ με εξωτερικό φάλτσο. Η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Χειμωνέττου.
24′ Ο Ντιμπαλά έφυγε από πλάγια δεξιά και μπήκε στην περιοχή, ωστόσο το γύρισμά του για τον Ζουρούδη ήταν πολύ κακό και η μπάλα κατέληξε άουτ.
30′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Διαγόρα. Ο Πεταυράκης τραυματίστηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει και αντικαθίσταται από τον Χατζηπέτρο.
31′ Καλή στιγμή για τον Διαγόρα. Ο Χατζηκοσμάς δοκιμάζει το πόδι του λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά ο Στρατηλάτης βρίσκεται σε επίκαιρη θέση και μπλοκάρει τη μπάλα.
46′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.
50′ Κεφαλιά του Τριποτσέρη μετά από κόρνερ του Κοιλιάρα η μπάλα έφυγε άουτ.
54′ ΓΚΟΛ για τον Λεβαδειακό. Από βαθιά μπαλιά του Τριποτσέρη, ο Ζουρούδης φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα και πλασάρει σωστά τον Χειμωνέττο.
59′ Καλός συνδυασμός Ντιμπαλά, Πόποβιτς, σουτ του δεύτερου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ.
61′ Σέντρα του Σωτήρχου από αριστερά, ο Ζουρούδης πιάνει το σουτ ανενόχλητος, ωστόσο ο Χειμωνέττος παρακολουθεί την πορεία της μπάλας και διώχνει σε κόρνερ.
72′ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πόποβιτς, ο Αλεξίου πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
78′ Εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη, κεφαλιά του Ζουρόυδη στο οριζόντιο δοκάρι.
79′ Τεράστια ευκαιρία για τον Διαγόρα να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Σκόνδρας πασάρει στον Χατζηκοσμά που μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει αφύλαχτος. Σωτήρας για τον Λεβαδειακό ο Στρατηλάτης, απομακρύνει τον κίνδυνο και κρατά το 1-0.

Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Χειμωνέττος, Σκόνδρας, Φράγκος, Πεταυράκης (30’ Χατζηπέτρος), Αυγενικού, Μπαούρης (81’ Κενενούνης), Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας (89’ Φασάκης), Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.
Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Ζουρούδης, Λουτσιάνο (50’ Πόποβιτς), Σωτήρχος, Κοιλιάρας, Ντιμπαλά (82’ Μπεγκόνια), Λισγάρας, Αλεξίου, Κοτίτσας (46’ Τριποτσέρης), Ταραλίδης, Τάσιτς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments