Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν στέκομαι στη διαιτησία!»

«Δεν στέκομαι στη διαιτησία!»

1
moskiou karagiannis
Dodekanisos

Την άποψη ότι η διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή στα Μαριτσά, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωσε του τελικού αποτελέσματος, εξέφρασε με χθεσινές του δηλώσεις ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Σταμάτης Μοσκιού. Συγκεκριμένα τόνισε:
«Χάσαμε το παιχνίδι με 1 – 0 και πιστεύω ότι η διαιτησία στο παιχνίδι δεν πήγε καλά. Έγιναν κάποια ανθρώπινα λάθη τα οποία μας οδήγησαν σε ήττα. Δεν θέλω όμως να σταθώ στο σημείο αυτό και ούτε μου αρέσει να σχολιάζω την διαιτησία. Δεν είμαι αρμόδιος άλλωστε για να το κάνω. Θέλω να σταθώ στη δική μας εμφάνιση. Για μια ακόμα φορά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μάλιστα σημαντικές χωρίς όμως να μπορούμε και πάλι να τις τελειώσουμε. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ασπίδα Σαλάκου έτσι και σε αυτό με τον Ηρακλή, είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε γκολ αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει και θα πρέπει μαζί με τα παιδιά να το λύσουμε».
Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα εξής:
«Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν έχουμε καλή βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι θα βρει τον καλό της ρυθμό. Θα τα καταφέρουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
paragontas
paragontas
9 years ago

φιλε ΜΟΣΚΙΟΥ παρα τα όλα προβλήματα της ομαδας και της ανύπαρκτης διοηκησης εισε λιγος για προπονητης σε ομαδας Α κατηγοριας και μαλιστα μιας ιστορικης όπως ο Απολλωνας. δεν ανεχωμαι ο προπονητης μιας ιστορικης ομαδας να δεχεται σαν σε καφενειο να προπονει και να δεχεται μελος της διοηκησης που εδώ και 8 χροννα σταματησε το ποδοσφαιρο και στα τριανταφευγα του να τον χρησιμοποιει στο χθεσινο φιλικο με τις μικτες.Δεν ανεχομαι να χρησιμοποιηται στο φιλικο παικτης που ειχε 3 χροννια σταματησει το ποδοσφαιρο και να ερχεται να παιζει χωρις προπονηση.Δεν ανεχωμαι ακομη να ξεκινα το φιλικο με τις μικτες και να υπαρχουν μονο 8-9 παικτες και να γινονται αυτές οι αλχημιες εις βαρος της ιστοριας της ομαδας.Εαν υπηρχε τωρα απο τον οκτωβριο πρόβλημα επρεπε για το χτεσινο φιλικο να ζητηθουν καποιοι νεαροι από το εφηβικο.Φιλε μοσκιου η μεχρι σημερα παρουσια σου κρινεται ανεπαρκης για τα δεδομενα της ΟΜΑΔΑΣ όπως και της ανύπαρκτης διοηκησης