"Δεν πρέπει να κριθούν τα πάντα στα χαρτιά"

0

Κάθετα αντίθετος στο να μην παίξουμε καθόλου και να επικυρωθούν οι βαθμολογίες ως έχουν, είναι ο προπονητής των Πανθήρων Σταμάτης Κουρδουνάκης απαντώντας στο ερώτημα ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας, αν οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκές και καταστεί δυνατό η μπάλα να κυλήσει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους. Συγκεκριμένα, είπε:
«Η άποψη μου είναι ότι όταν θα το ευνοήσουν οι συνθήκες και θα είναι εξασφαλισμένη η υγεία όλων, θα πρέπει τα πρωταθλήματα να τελειώσουν μέσα στα γήπεδα. Θα είναι άδικο και κρίμα για κάποιες ομάδες που έχουν ελπίδες είτε για πρωτάθλημα, είτε για την εξασφάλιση της παραμονής, να μην τους επιτραπεί να τις διεκδικήσουν μέσα στο γήπεδο. Θα πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια που υπάρχουν προκειμένου τα πρωταθλήματα να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν κανονικά. Ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι. Ή θα μπορούσε να γίνει ακόμα και τον Σεπτέμβριο και να ξεκινήσει πιο αργά η επόμενη αγωνιστική περίοδος. Είμαι κάθετα αντίθετος στο να κριθούν τα πάντα στα χαρτιά. Δεν μπορείς να αφαιρέσεις από τις ομάδες το δικαίωμα να διεκδικήσουν τις ελπίδες τους».

Σε ερώτηση για το πόσο θα επηρεάσει τους αθλητές η μεγάλη αγωνιστική απραξία, απάντησε ως εξής:
«Όλους θα τους επηρεάσει πάρα πολύ. Αυτό είναι δεδομένο. Από εκεί και πέρα, στους Πάνθηρες δίνουμε κάθε εβδομάδα μέσω internet ένα πρόγραμμα προπονήσεων στα παιδιά τις οποίες κάνουν είτε μέσα στο σπίτι, είτε έξω ατομικά σύμφωνα και με τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού».