Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν έπρεπε να παίξει κανείς!»

«Δεν έπρεπε να παίξει κανείς!»

2
tsakiris tasos
Dodekanisos

Κάθετα αντίθετος στην διεξαγωγή αγώνων αυτό το σαββατοκύριακο για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ είναι ο πρόεδρος του Εθνικού Αρχίπολης Τάσος Τσακίρης. Ο ίδιος, σε δηλώσεις που έκανε τόνισε:
«Πάνω απ΄ όλα είναι ο ανθρώπινος παράγοντας. Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον Φίλιππα Δελαπόρτα που έφυγε από κοντά μας δεν θα έπρεπε να γίνει κανένα παιχνίδι. Είναι επίσης απαράδεκτο το ότι χθες, ημέρα της κηδείας έγιναν δυο αγώνες. Ας το κρίνει ο κόσμος. Δεν ήθελα η ομάδα μου να παίξει με την Φοίβο αυτή την εβδομάδα. Δεν μπορεί μετά από ένα τόσο τραγικό γεγονός, εμείς να παίζουμε μπάλα. Αν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί όμως να ορίζεται και το παιχνίδι του Ορφέα με την ΑΕ Κω. Έπρεπε να αναβληθεί και αυτό όπως και όλα. Το τονίζω. Κανένα παιχνίδια δεν θα έπρεπε να οριστεί. Επίσης είναι πέρα για πέρα παράνομο να αγωνιστεί η ΑΕ Κως δυο φορές μέσα σε ένα 24ωρο. Καταρχήν αυτό είναι άδικο για τις ομάδες που έχουν πάει στην Κω. Δεν τα βάζω με τις ομάδες αυτή τη στιγμή αλλά με τους θεσμούς. Θυμίζω εξάλλου ότι την προηγούμενη φορά είχε αναβληθεί το δικό μας παιχνίδι με τον Φοίβο λόγω του ότι δεν μπορούσε να έρθει η ΑΕ Κως να παίξει με τον Ορφέα. Τώρα πως είναι δυνατόν να μην αναβάλλονται και τα δυο παιχνίδια; Αφού το βαθμολογικό ενδιαφέρον εξακολουθεί να υπάρχει. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτά τα πράγματα είναι πρωτόγνωρα. Ειλικρινά μου δημιουργούν πάρα πολλά ερωτηματικά και εμείς σαν διοίκηση στον Εθνικό θα σκεφτούμε το τι θα πράξουμε το αμέσως επόμενο διάστημα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1234
1234
11 years ago

πρωτο κομματι εχετε δικιο αλλα ποσο φαινεται οτι αυτο το γραψατε απλα για να οφεληθειτε οταν ο αντιμαχος επαιξε με τον φοιβο σαββατο και κυριακη με την ροδο γιατι δεν ειπατε κατι κυριε τσακιρι?

NIC
NIC
11 years ago

NAI ALLA AN KRISIMA PAIXNIDIA PREPI NA GINONTE KANONIKA KAI OXI SE SISFERO ORFEA I ETHNIKO AUTI TI FORA OFELITE O ORFEA