Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι!»

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι!»

0
stavridis savas2
Dodekanisos

Την άποψη πως δεν είναι από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του ικανοποιημένος εξέφρασε με δηλώσεις του στo news12 sports ο προπονητής του Αστέρα Μασάρων Σάββας Σταυρίδης. Ο έμπειρος τεχνικός μεταξύ άλλων μίλησε και για τις μετεγγραφικές κινήσεις που βολιδοσκοπεί ο σύλλογος. Αναλυτικά:
«Η μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Ο στόχοι που είχαμε θέσει πριν την έναρξη της σεζόν ήταν διαφορετικοί, ωστόσο κάποια πράγματα δεν μας πήγαν έτσι όπως τα περιμέναμε με αποτέλεσμα η συνολική παρουσία μας να μην είναι η αναμενόμενη. Αυτή την περίοδο θα γίνουν οι αλλαγές που πρέπει, έτσι ώστε να επανέλθουμε πιο δυναμικά».
Σχετικά με την ενίσχυση που θα γίνει πρόσθεσε:
«Θα γίνει η ενίσχυση που χρειαζόμαστε για να μεγαλώσει και το βάθος των επιλογών αλλά και η ποιότητα που θα μας δώσουν και οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη αλλά και αυτοί που θα έρθουν. Έχουμε πάρει κάποιους παίκτες που θα μας βοηθήσουν ενώ κοιτάμε και άλλες περιπτώσεις, η ντόπια αγορά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι μικρή και γι΄ αυτό βλέπουμε παίκτες και εκτός νησιού της Ρόδου. Γενικότερα είμαστε αισιόδοξοι και θετικοί, με πολύ δουλειά και υπομονή θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με πάνω απ΄όλα υγεία».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments