Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν είχε μιλήσει ακόμα ο … Κρεκούκιας!

Δεν είχε μιλήσει ακόμα ο … Κρεκούκιας!

0
Dodekanisos

Ο Διαγόρας Βατίου ήταν πολύ κοντά στο να πάρει κάτι από το πολύ δύσκολο αυτό παιχνίδι στην Αρχάγγελο, αφού προηγούνταν μέχρι το 72′ όπου και έγινε το 1-1. Το αποτελειωτικό χτύπημα ήρθε λίγο πριν το τέλος με τον Κρεκούκια να χρίζεται σκόρερ και να παίρνει το τρίποντο ο Άρης με το 2-1.

Απόλυτος κυρίαρχος των κινήσεων ο Άρης που δεν σταμάτησε στιγμή να απειλεί στο πρώτο 45λεπτο. Μάλιστα του ακυρώθηκαν και δύο τέρματα. Το πρώτο στο 9′ με τον Μάλλιο να είναι σε θέση οφσάιντ και το δεύτερο στο 43′ πάλι με τον ίδιο να μπαίνει μέσα στην φάση και να υποδύεται σε αντικανονική θέση ξανά.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με τους Αρχαγγελίτες να είναι αυτοί που έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην μπορούν να βρουν την λύση προκειμένου να φθάσουν στο γκολ.Αυτό τελικά συνέβη για τους φιλοξενούμενους σε μια από τις πολύ λίγες επισκέψεις τους στα αντίπαλα καρέ. Ο Πόλο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1 για τον Διαγόρα Βατίου στο 60ο λεπτό. Η ισοφάριση ήρθε από παίκτη του Διαγόρα, ο Λαζίδης έκανε μία λάθος εκτίμηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από εκτέλεση φάουλ του Άρη στο 72′.Στο 85′ ο Κρεκούκιας εκμεταλλεύτηκε στα μέγιστα την κάθετη ωραία πάσα του Χατζηλιόντα και πλάσαρε για το 2-1 και την ολική ανατροπή.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Βαρέλης, Δημουλάς (61′ Δημητριάδης), Καλοπήτας, Πομπού, Δανάς, Γκίκας, Θοδωρή, Χατζηλιόντας, Μάλλιος (90′ Παρδαλός), Παπαοικονόμου (88΄Κατσούλης), Κρεκούκιας
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Κατσαρής, Καραγιάννης (82′ Παπουρδάνος), Αδάμος, Ζερβός, Θεοδώρου (86′ Ζερβός), Ποζατζίδης, Πλαγγέντης, Λαζίδης (88′ Εξουζίδης), Πουλάι, Πόλο (65′ Κωστάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments