Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Δεν έγινε καμία επίθεση, κακώς κλήθηκε η Αστυνομία!”

“Δεν έγινε καμία επίθεση, κακώς κλήθηκε η Αστυνομία!”

0
Dodekanisos

Την συμπεριφορά του προπονητή του Απόλλωνα Παναγιώτη Ζούνη μετά την αποβολή του, “καυτηρίασε” με δηλώσεις του στο news12 ο πρόεδρος του Ηρακλή Μανώλης Παπαδημήτρης. Ο ίδιος τόνισε πως “από εκεί ξεκίνησε η ένταση”, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έγινε καμία επίθεση από τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή. Αναλυτικά, η δήλωση του είναι η ακόλουθη:

“Ο κόσμος του Ηρακλή δεν συμπεριφέρεται άσχημα. Υπήρχε μόνο ένταση και όχι επίθεση από τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει ποιοί είμαστε και αν ξέρουμε από φιλοξενία. Αδικαιολόγητα ο Απόλλωνας κάλεσε την αστυνομία. Με τέτοιες συμπεριφορές διώχνουμε τον κόσμο από το γήπεδο. Προσωπικά σαν πρόεδρος δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω γίνει κάτι κακό. Αν γινόταν κάτι θα το προστατεύαμε και εγώ και οι συνεργάτες μου. Το μόνο που έγινε ήταν φωνές και ένταση από τον κόσμο και δεν έγινε καμία επίθεση. Ο Ηρακλής έχει κόσμο και είναι πολύς. Η ένταση δημιουργήθηκε όταν αποβλήθηκε ο Ζούνης ο οποίος αντί να μπει στα αποδυτήρια, άνοιξε διάλογο με τους φιλάθλους. Αφού ο κ. Ζούνης και ο κάθε Ζούνης είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι καλό να ανοίγει διάλογο με τον κόσμο στην εξέδρα όταν βλέπει πως υπάρχει ένταση. Έπρεπε να φύγει και να μπει μέσα”.

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος του Ηρακλή είπε:
“Στην περίπτωση που κάτι ξέφυγε της προσοχής ήταν φυσιολογικό σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο! Και τέλος ο Ηρακλής Μαριτσών με αξιοπρέπεια πανηγυρίζει της νίκες του και με σεβασμό δέχεται της ήττες του! Δεν πτοούμαστε από της κακόβουλες δηλώσεις πάμε παρακάτω δυναμικά”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments