Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν έχει αντίπαλο ο Αστέρας

Δεν έχει αντίπαλο ο Αστέρας

0
asteras oloi
Dodekanisos

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πανηγύρισε ο Αστέρας Μασσάρων, ο οποίος επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ (3-1) της Δήμητρας Δαματριάς.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 30′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλιάι ο Συμεωνίδης σηκώθηκε ψηλότερα όλων και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Εξαδάχτυλο να εκμεταλεύεται την κάθετη πάσα του Παππά και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε (1-1). Ο Αστέρας κατάφερε να πάρει εκ’ νέου το προβάδισμα στο 43′ όταν ο Πλαγγέντης Γ, έκανε ωραία ενέργεια και με πλασέ πέτυχε το (1-2). Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Ο Αστέρας κατάφερε να κλειδώσει την υπόθεση νίκη στο 73′ με πλασέ του Λευτέρη Πλαγγέντη μέσα από την περιοχή.

Συνθέσεις:

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ: Zώης, Φιλκέττι (53′ Αυγενικού), Κωστίσι, Εξαδάχτυλος, Παππάς, Καρράς, Ουζουνίδης, Τριαλώνης, Γουμαράς, Κόρα (53′ Χουρίδης), Μπουάνης.

AΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Φαρμακαλής, Πέθακας, Ζωάννου, Πονιάς, Κιλασίν, Χατζηνικόλας (50′ Στογιανόφσκι), Συμεωνίδης, Κοτσίκος (78′ Λούπος), Πλαγγέντης Λ ( 84’Χατζημανώλης), Αλιάι (76′ Δημητριάδης), Πλαγγέντης Γ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments