Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ο ΑΓΕΣ Κάμειρος θα τιμήσει τον πρωταθλητή Μιχάλη Αναστασάκη

Ο ΑΓΕΣ Κάμειρος θα τιμήσει τον πρωταθλητή Μιχάλη Αναστασάκη

0
Dodekanisos

Ετοιμάζει ένα πλούσιο διήμερο με αφορμή και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του

Ένα πλούσιο διήμερο περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 με αφορμή και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Χαρακτηριστικό είναι και το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Ένα υπέροχο αθλητικό διήμερο διοργανώνει ο ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009, το οποίο ξεκινάει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στις 17:30 με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στον χώρο εκδηλώσεων του Castello Rosso. Θα τιμηθεί από το σύλλογο o Πρωταθλητής στο αγώνισμα της σφυροβολίας Μιχάλης Αναστασάκης για την προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος να βραβεύει και να φέρνει κοντά στους μικρούς του αθλητές, πρωταθλητές που έχουν διακριθεί όπως την Βούλα Πατουλίδου, τον Κώστα Δουβαλίδη, τον Κώστα Φιλιππίδη, την Νίκη Ξάνθου, την Νικόλ Κυριακοπούλου & την Fabiana Murer. Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτούν οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν και θα παρευρεθούν επίσης ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, οι Πρωταθλητές του συλλόγου μας Νικόλ Κυριακοπούλου, Μαρία Γάτου, Κώστας Καμπάνης, Νεφέλη Ράμμου, Δημήτρης Καραγιάννης, Αλέξανδρος Παθιάκης & Μαρία Γιορδαμνή.

Η 7η Χειμερινή Συνάντηση ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, θα συνεχιστεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το πρωί παράλληλα με το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠΒ’-ΠΚΒ΄Ρόδου και το Δωδ/κό αγώνα σε ανώμαλο δρόμο, σε συνδοργάνωση με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments