Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δεν δυσκολεύτηκε ο ΑΣ Τήλος

Δεν δυσκολεύτηκε ο ΑΣ Τήλος

0
IMG 4893
Dodekanisos

Την τέταρτη φετινή του νίκη πέτυχε ο Α.Σ. Τήλος καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-1 του Α.Σ. Χάλκης εντός έδρας, σε αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι την περισσότερη διάρκεια του πρώτου μέρους και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0 με το εύστοχο πέναλτι του Μόσχου στο 26΄.
Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν με τους Τηλιακούς να πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ με ωραία ατομική προσπάθεια του Μόσχου στο 68΄. Λίγα λεπτά αργότερα (72΄) το σύνολο του Άγγελου Φραγκάκη με το σουτ του Γεωργίου μείωσε σε 2-1 , για να έρθει ο Ηρακλής Σακελλάρης στο 85΄ (μετά από κόρνερ του Μόσχου) να γράψει το τελικό 3-1 για την ομάδα του. Καλύτεροι των νικητών οι Μόσχου, Χατζηφούντα και Ρούκο, από τους φιλοξενούμενους προσπάθησε ο Γεωργίου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Μπέκας, Μοσχάτος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κ., Οίκουτας, Χριστοφής (85΄ Ορφανός), Νικολής, Οικονόμου, Μόσχου (90΄ Βογιατζής), Σακελλάρης Η., Ανγκόλι
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Παπαθεοδώρου, Δράμι, Κεβάνι, Αβραμίδης, Κυπραίος, Γεωργίου, Φλάγκος, Σπαχιού, Ξηροκώστας (75΄ Αράπης), Χατζηνικόλας, Γούλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments