Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν δυσκολεύτηκε η Δόξα Ψίνθου!

Δεν δυσκολεύτηκε η Δόξα Ψίνθου!

0
doxa psinthou
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η Δόξα Ψίνθου επικράτησε εύκολα με 5-1 του Ανταγόρα εντός έδρας, σε αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Καλύτεροι ήταν καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πετυχαίνοντας μάλιστα και δυο τέρματα σχετικά νωρίς στο ματς. Στο 13΄ο Κυριαζής έκανε την βαθιά μπαλιά, με τον Μιχάλη Λυριστή να κάνει τη λόμπα στέλνοντας τη μπάλα στα διχτυα για το 1-0, ενώ στο 24΄ο ίδιος παίχτης με ευστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες για να μειώσουν στο σκορ ωστόσο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα οι Ψινθενοί σε μια κόντρα επίθεση στο 54΄ να κάνουν το 3-0 με τον Λυριστή Θ. καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Στο τελευταίο μισάωρο το ματς άνοιξε και από τις δυο πλευρες. Στο 61΄ο Λυριστή Θ. με ωραία ατομική προσπάθεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Δεκα λεπτά αργότερα ο Αρκούδας μπόρεσε να σκοράρει βάζοντας “το γκολ της τιμής” για τον Ανταγόρα. Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 81΄ με το τρίτο προσωπικό τέρμα τουΛυριστή Μ.
Διαιτήτευσε η κ. Φιλιππάκου (Χαρισμανίδης, Βασιλείου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Ηλίας, Χατζηνικόλας, Καρίκης, Κωστομοίρης Γ. (70’ Μαχραμάς Δ.), Μπαρμπαντώνης Χ., Τσούλλος (56’ Μαχραμάς Ν.), Κυριαζής, Τσοπάνογλου, Λυριστής Θ. (62 Κωστομοίρης Β.), Μπαρμπαντώνης Ι., Λυριστής Μ.
ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Μέξι, Λαζαρίδης, Μπάση, Πέτσας, Αποστολόπουλος, Ζιώγος, Γουμπιός, Μουτσομπέγκα, Κατσαμούνδης, Κουρζής, Αρκούδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments