Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δεν άντεξε ο Διαγόρας

Δεν άντεξε ο Διαγόρας

0
diagoras endekada
Dodekanisos

Ανταπόκριση Αλέκου Κελόγλου

Βαριά εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο αποδεκατισμένος Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» που «κατέβηκαν» με πάρα πολλές ελλείψεις και δεν συμπλήρωσαν ούτε καν δεκαεξάδα, έχασαν με 5 – 0 από τον Αστέρα Βάρης σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Η ροδίτικη ομάδα είχε στη σύνθεση της πολλούς παίκτες ακόμα και από το εφηβικό τμήμα, οπότε το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική.
Στο 23’ ο Καμπάσης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Στρατή έκανε το 1 – 0. Στο 37’ ο Καμπάσης έκανε τη σέντρα και ο Λαναράς με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0. Στο 41’ ο Στρατής με δουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 και στο 72’ ο Κουσιάκης με πλασέ έκανε το 4 – 0. Το τελικό 5 – 0 διαμόρφωσε ο Λαναράς στο 78’.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Χανιώτη κ. Δαμιανάκη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ούσιος, Ζορμπάς, Ταμπάσης (52’ Συμεωνίδης), Πλίτσης (44’ Θεοδοσιάδης), Βατίστας, Στρατής, Καβαδίας, Παπαδημητρόπουλος, Καρδαμίτσης, Κάρδαρης (46’ Κουσιάκης), Λαναράς
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακούμαρος, Πατούχος, Παυλίδης, Τ. Μπάρδης, Κετσές, Λάππας, Α. Μπάρδης (86’ λ.τ. Αυγενικός), Κεφαλάκης (81’ Μόσχος), Ιμεραλιλάϊ, Φλεβάρης, Ζούνης (62’ Τριανταφυλλίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments