Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν άντεξε ο Αστέρας

Δεν άντεξε ο Αστέρας

0
DSCN0888
Dodekanisos
Την εντός έδρας με σκορ 4 – 3 γνώρισε σήμερα ο Αστέρας Μασσάρων σε παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα των Μασσάρων εξακολουθεί να μην αισθάνεται άνετα σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή.
Τα επτά γκολ
Τα γκολ (από το www.giafkasports.gr)
Στο 24’ ο Μπαρτσελό εκτέλεσε πλασαριστά το φάουλ για τον Χατζηφούντα Μ. που έπιασε το δυνατό σουτ με τον Νεσγό να μην αντιδρά σωστά και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 0-1.
Στο 37’ από μακρινή μπαλιά του Πανόπουλο, ο Κυριακάκης εκτίμησε λάθος την πορεία της μπάλας με τον Χατζηφούντα Μ. να περνάει την μπάλα πάνω απ’τον Νεσγό και την στέλνει στα δίχτυα για το 0-2.
Δέκα λεπτά αργότερα (στο 47’) ο Μουδάτσος «βρήκε» με κάθετη πάσα στον Κότκα που με πλασέ απ’ τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσίκνη για το 1-2.
Στο 58’ ο Πλαγγέντης έκανε κάθετη στον Σκούμπρο που μπήκε απ’τα δεξιά έστρωσε την μπάλα στον Μουδάτσο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνε το 2-2.
Στο 66’, καταπληκτική μπαλιά του Δραμουντανή στον Χατζηφούντα Μ. που πρόλαβε την έξοδο του Νεσγού,τον απέφυγε και πλάσαρε εύστοχα για το 2-3.
Στο 76’ από μακρινή μπαλιά του Χατζηκώστα,ο Μίρτσεφ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να στρώνεται στον Πλαγγέντη. Ο επιθετικός του Αστέρα έκανε το σουτ με τον Τσίκνη να αποκρούει εντυπωσιακά όμως στην επαναφορά ο Πλαγγέντης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-3.
Στο 91’ έγινε ωραία κάθετη πάσα του Μπαρτσελό στον Σπύρου που βρέθηκε απέναντι απ’τον Νεσγό και πλάσαρε εύστοχα για το 3-4.
Τρία δοκάρια!
18′ Σέντρα του Χατζηφούντα Μ. απ’τα δεξιά η μπάλα απ’τις κόντρες κατέληξε στον Πανόπουλο,ο οποίος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το σουτ με το δεξί,με την μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Νεσγού.
19′ Σουτ του Μπαρτσελό έξω απ’την περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι
39′ Δυνατό σουτ του Μουδάτσου η μπάλα τράνταξε την συμβολή των δοκών του Τσαραπατσάνη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης και «βοηθοί» του ήταν οι Γιάννης Μπερδεμπές και Κώστας Καραγιάννης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νεσγός, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Κιλασίν, Κυριακάκης (70’Παπαδόπουλος), Κατσουρός, Μουδάτσος, Πλαγγέντης, Χατζηκώστας, Μίρτσεφ, Διονυσακόπουλος (38′ Κότκα).
ΑΟΔ: Τσαραπατσάνης (46’Tσίκνης), Χατζηβασίλης, Πανόπουλος, Παπαδόπουλος, Δραμουντανής, Κεφαλιανός Ι., Συντιχάκης (61′ Κεφαλιανός Γ.), Σωτίρι, Χατζηφούντας Μ., Μπαρτσελό, Χιούσι (46′ Σπύρου).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 
 
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments