Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δέδες: «Αυτό που κάναμε είναι άθλος»

Δέδες: «Αυτό που κάναμε είναι άθλος»

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι αυτό που πέτυχε φέτος η Ρόδος είναι άθλος, εξέφρασε με δηλώσεις του μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΥ 100,8 (από Δευτέρα έως και Παρασκευή 4μ.μ. – 5μ.μ.) ο προπονητής των «ελαφιών» Σάκης Δέδες. Ο ίδιος μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Αν σκεφθεί κανείς ότι αυτή η ομάδα στήθηκε το περασμένο καλοκαίρι μέσα σε ένα διάστημα μόλις τριών ημερών, τότε καταλαβαίνει ότι αυτό που πετύχαμε φέτος είναι πραγματικά ένας άθλος. Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ στις προπονήσεις και καταφέραμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και άρεσε και στον φίλαθλο κόσμο».

Ο κ. Δέδες πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο για την στήριξη του καθόλη την διάρκεια της χρονιάς. Πιστεύω ότι έχουμε δώσει το έναυσμα για να γίνει πολύ περισσότερος ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο για τη Ρόδο από εδώ και πέρα. Σε κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος ήταν πολύ κοντά μας και βοήθησε τους ποδοσφαιριστές μας»

Όσο για το ποιες ήταν οι ομάδες που ξεχώρισε από το φετινό πρωτάθλημα, απάντησε ως εξής:
«Σε γενικές γραμμές το φετινό πρωτάθλημα είχε πολύ καλές ομάδες. Προσωπικά ξεχώρισα την ΑΕ ΔΙ.ΑΣ παρά το ότι έμεινε πίσω, τον Απόλλωνα Καλυθιών αλλά και τον Ηρακλή Μαριτσών. Άσχετα με το ότι εμείς μπορέσαμε και κάναμε την διαφορά, αυτές οι τρεις ομάδες είναι πολύ καλές και έπαιξαν πολύ καλά».

Σε ερώτηση για το αν κατά την άποψη του θα πρέπει να παραμείνει ο ίδιος κορμός και ενόψει της νέας χρονιάς όπου η Ρόδος θα παίζει στη Γ’ Εθνική, είπε:
«Η άποψη μου και αυτό που θα εισηγηθώ είναι να παραμείνει ο ίδιος κορμός και από εκεί θα πέρα θα φανεί πόσες προσθήκες θα πρέπει να γίνουν. Είναι κάτι όμως που δεν είναι της παρούσης. Θα το δούμε αργότερα. Είτε είμαι εγώ προπονητής όμως είτε όχι, αυτό που πρέπει να δει η Ρόδος είναι το πώς θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί στις Εθνικές κατηγορίες για να μην επιστρέψει στο τοπικό. Αυτό είναι το πιο βασικό απ’ όλα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments