Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Δε μένω στον Αστέρα»

«Δε μένω στον Αστέρα»

0
papaxristodoulou_manolis
Dodekanisos
Απογοητευμένος από τις επιλογές των ομάδων που έκανε τα δυο τελευταία χρόνια, δηλώνει στο news12.gr o Μανώλης Παπαχριστοδούλου. Χαρακτηριστικά, μας είπε:
«Είναι τώρα δυο χρονιές που έχω κάνει λάθος επιλογές. Τόσο με τον Ευκλή Σορωνής, όσο και με τον Αστέρα Παστίδας. Δυο χρονιές, δυο υποβιβασμοί. Στο τέλος μάλιστα κάθε σεζόν, ουσιαστικά δεν κάναμε ούτε προπόνηση. Διαλυμένη κατάσταση.»
Σε ερώτηση για τον Αστέρα, μας απάντησε ως εξής:
«Η ομάδα πλήρωσε το γεγονός ότι δεν υπήρχαν μικροί στο ρόστερ. Είχαμε μόνο τον Τσαφή και τον τερματοφύλακα που δεν είχε ξαναπαίξει. Δεν φταίει βέβαια σε καμία περίπτωση το παιδί. Δεν γίνεται όμως να στηρίζεσαι σε δυο μικρούς για να βγει η χρονιά. Επιθετικά, νομίζω ότι ήμασταν καλά. Μπροστά βάζαμε γκολ. Και εγώ και ο Τζαφέρης και ο Αγγελάκης, κάναμε ότι μπορούσαμε. Πίσω όμως τι γινόταν είναι το ζήτημα…»
Για το αν υπάρχει περίπτωση να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας, ήταν κατηγορηματικός:
«Όχι δεν θα ήθελα να παραμείνω. Θέλω να σκεφτώ πολύ σοβαρά τι θα κάνω στη συνέχεια. Για τον λόγο αυτό δεν θα βιαστώ. Πάντως έτσι όπως είμαι τώρα, για να επανέλθω θέλω μια ομάδα που θα μπορεί να μου δώσει ένα καλό κίνητρο»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments