Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δε γίνεται να συνεχίσει με Ρουτζιέρη

Δε γίνεται να συνεχίσει με Ρουτζιέρη

0
routzieris3
Dodekanisos
Χωρίς τον Πέτρο Ρουτζιέρη θα πρέπει να πορευθεί η ομάδα της Α.Ε.Ρ.Α. από δω και πέρα μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League η οποία λέει ξεκάθαρα:

i) χρηματική ποινή είκοσι τέσσερις χιλιάδες ευρώ (24.000) και κατά τα ? αυτής χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδες (16.000) ευρώ ii) ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρία (3) χρόνια και iii) ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρία (3) χρόνια(πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ)

Παρερμηνείες δε χωράνε σε αυτή την περίπτωση καθώς η απόφαση είναι διόλου ξεκάθαρη και σαφής ( απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εκτός και να το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι κάτι άλλο), επομένως ούτε στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό μπορεί να καθίσει στον πάγκο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση και εφόσον γραφτεί στο Φ.Α. η ομάδα της Α.Ε.Ρ.Α. θα τιμωρηθεί και θα χάσει το παιχνίδι.

Eπισήμανση: Ακόμα και αν η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη,  όταν καθαρογαφεί θα ισχύσει αναδρομικά, οπότε σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να το διακινδυνεύσει να καθίσει στον πάγκο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments