Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δαμάγητος – ΑΣ Νηρέας 3 – 2

Δαμάγητος – ΑΣ Νηρέας 3 – 2

0
damagitos seven
Dodekanisos

Στην παράταση κρίθηκε το παιχνίδι του Δαμάγητου με το Νηρέα που έγινε στο γήπεδο της Κρεμαστής. Οι τυπικά γηπεδούχοι κέρδισαν με 3 – 2 και πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Νηρέας πάντως είχε πολλές ευκαιρίες (και δυο δοκάρια) και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» την πρόκριση. Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο Καβάζης με κεφαλιά αλλά στο 54΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 1 – 1. Στο 57’ ο Παπαγηγορίου κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κουδούνης κάνοντας το 1 – 2 αλλά στο 70’ η ομάδα του Θεολόγου πέτυχε εκ νέου την ισοφάριση. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση και στο 100’ διαμορφώθηκε το τελικό 3 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Στεφανάκης, Αναστασοπούλου)
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργενάκης, Γιαννικάκης, Νικολίκος, Συράκος, Ντελλάκης (55’ Καβουκλής, 110’ Πίντας), Χρονόπουλος, Πανταζόπουλος, Σινάνι, Μάτσης,, Γρηγοριάδης, Σαλπιγγίδης (35’ Καρπαθάκης)
ΝΗΡΕΑΣ: Κοσμάς, Καβάζης, Στούρης, Ζούρδης (105’ Μεγαλούδης), Αλαβάνος, Τσουβαλάς, Έλενας, Βολιτάκης (71’ Καμπουράκης), Κουδούνης, Χειμωνέττος, Λιαμής (25’ λ.τ. Παπαγρηγορίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments