Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Χτυπημένος” από τον κορωνοϊό ο ΟΦ Ιστρίου

“Χτυπημένος” από τον κορωνοϊό ο ΟΦ Ιστρίου

0
Dodekanisos

Αισθητά “χτυπημένη” από τον κορωνοϊό και τη μετάλλαξη “όμικρον” είναι η ομάδα του ΟΦ Ιστρίου. Για τον λόγο μάλιστα αυτό έχει αναστείλει τις προπονήσεις της μέχρι να αναρρώσουν οι παίκτες. Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα εξής:

“Όπως οι περισσότερες ομάδες, έτσι και η δική μας έχει χτυπηθεί από τον covid-19, για τον λόγο αυτό εξάλλου έχουν σταματήσει από την προηγούμενη βδομάδα και οι προπονήσεις της ομάδας, για να μην συνεχιστεί η διασπορά του ιού στις τάξεις της ομάδας. Οι προπονήσεις της ομάδας, θα αρχίσουν και πάλι μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση, με την διοίκηση και τον προπονητή μας να θέτουν πάνω από όλα την ασφάλεια και την υγεία των ποδοσφαιριστών μας, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα στην προκειμένη φάση, το αγωνιστικό κομμάτι.

Αν και εφόσον, αρχίσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο ΟΦΙ θα παρουσιαστεί σε μεγάλο βαθμό με το ίδιο ρόστερ, αφού πλέον θα έχουν αποθεραπευτεί και όλοι οι τραυματίες τους οποίους στερήθηκε η ομάδα για μεγάλο διάστημα στον πρώτο γύρο, ενώ θα γίνουν και 2-3 μεταγραφικές κινήσεις που θα έρθουν να προστεθούν στο υπάρχον ρόστερ.
Μοναδική αποχώρηση από το ρόστερ, είναι αυτή του Γιώργου Ραφτόπουλου, τον οποίο η ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Ελπίζουμε, σύντομα να είμαστε σε θέση να βρεθούμε στους αγωνιστικούς χώρους, ολοκληρώνοντας μέσα στο γήπεδο μια απαιτητική και πολύ δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν, με τις επιπτώσεις του κορονοϊου να μας ακολουθούν”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments