Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Χτίζουμε μια ομάδα πρότυπο»

«Χτίζουμε μια ομάδα πρότυπο»

0
Dodekanisos

Αποφασισμένος να βάλει την ομάδα της Ρόδου στο δρόμο των μεγάλων επιτυχιών είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Μαρτίνης. Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από την μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο news12 με αφορμή και την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Ο «ισχυρός άνδρας» των «πρασίνων» δηλώνει πανέτοιμος να δημιουργήσει έναν πολύ δυνατό σύλλογο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα μπορέσει να υλοποιήσει το όραμα των Δωδεκανησίων φιλάθλων.

Τι σκοπεύετε για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν;
«Η Ρόδος να εμφανισθεί πλήρως ανανεωμένη, σοβαρή, μεγάλη, δυνατή απ’ όλες τις πλευρές. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα πρότυπο, έξω από τα σημερινά δεδομένα και να ξεφύγουμε από τη μιζέρια των πρωταθλημάτων που κούρασαν τους φιλάθλους μας. Η Ρόδος είναι από μονή ένα brandname που μπορεί να σταθεί σε όλα τα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ευρώπης και του κόσμου γιατί ουσιαστικά είναι όνομα αναγνωρίσιμο, λόγω του τουρισμού μας. Αν καταφέρουμε να έχουμε την ελάχιστη βοήθεια από τους τουριστικούς επιχειρηματίες, θα μπορούσαμε να χτίσουμε ομάδα που θα διαφημίζει το νησί παντού! Δεσμευόμαστε πως αυτή την ομάδα θα κάνουμε, για να έρχονται οι τουρίστες μας και να αναζητούν στα μαγαζιά, μια κούπα με το ελάφι, ένα μαγνητάκι για το ψυγείο με το ελάφι, ένα κασκόλ με τα χρώματα της Ρόδου. Αυτό δεν κάνουμε κι εμείς πηγαίνοντας στο Μόναχο, στην Ρώμη, στην Βαρκελώνη; ΑΥΤΟ θέλουμε, αυτό μπορούμε ΟΛΟΙ μαζί να το κάνουμε πράξη…»

Θα κρατήσετε τους φετινούς ποδοσφαιριστές;
«Η κατηγορία έχει αυξημένες απαιτήσεις και εμείς θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από τις απαιτήσεις αυτές. Φέτος κάναμε μια ομάδα πρότυπο και μοντέλο μέσα σε λίγα 24ωρα. Κάναμε μια μεγάλη Ρόδο που πέρασε και ισοπέδωσε όλα τα «αντίπαλα» σχέδια. Η Ρόδος του 2020 στη Γ’ Εθνική θα είναι δυναμική, θα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια δύναμη. Ναι θα κρατήσουμε ποδοσφαιριστές, θα φέρουμε κι άλλους και ξέρετε πως όταν στη Ρόδο έρχονται ποδοσφαιριστές αξίας, είναι του επιπέδου Ιράλα και Λάζετιτς»

Ποιοι θα ψάξουν, ποιοι θα φέρουν, πώς θα λειτουργήσετε στα πρώτα βήματα;
«Να πούμε πως κάναμε ένα μεγάλο βήμα με την καθιέρωση της λεγόμενης τεχνικής τρόϊκα στην ομάδα φέτος. Γιαννουκάς, Κοτσομύτης και Μαλλιάκας είναι ένα απίστευτο κράμα εμπειρίας, ενθουσιασμού και …μουρμούρας. Τους αρέσει να βλέπουν τη Ρόδο ψηλά, συμφωνούμε σε όλα, έχουν ποδοσφαιρική παιδεία, ήταν και οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ρόδου, είναι ενθουσιώδεις, είναι όμως και προσγειωμένα μουρμούρηδες. Γι αυτό πιστεύω πως οι δύο στη Γ’ Εθνική ως Τεχνικοί διευθυντές, ο άλλος ως Γενικός Αρχηγός, θα κάνουν θαύματα… στην αναζήτηση, στο στήσιμο, στην νέα πορεία…»

Πώς θα λειτουργήσετε λοιπόν;
«Σας είπα! Με τις εισηγήσεις, θα ληφθούν αποφάσεις. Βήμα – βήμα όλοι μαζί. Να μην ξεχνάμε πως από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, η Ρόδος θα έχει τα δικά της γραφεία, αυτά που σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να ανακαινίζονται. Θα έχει η Ρόδος το δικό της προπονητήριο, εκεί όπου θα λειτουργούν και οι Ακαδημίες μας, με σοβαρότητα, τάξη και συλλογικά. Λίγο χρόνο θέλουμε για να αρχίσετε να μας πιστώνετε επιτυχίες και να βλέπετε πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει στα τοπικά ποδοσφαιρικά δεδομένα!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments