Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χριστούγεννα στην κορυφή για τον ΑΕΡΑ!

Χριστούγεννα στην κορυφή για τον ΑΕΡΑ!

0
Stathis Andreas / Facebook
Dodekanisos

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή «χειμώνα» πανηγυρίζει ο ΑΕΡΑ, που επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Κατταβιάς στα Αφάντου. Η αναμέτρηση διεξήχθη για την 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας (Β’ όμιλος). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Παναγιώτης Πομπού με πλασέ, έπειτα από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Γεωργαλλή. Ο ΑΕΡΑ θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο την νίκη, αλλά είδε το σουτ του Φλεβάρη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Μάλιστα αυτή ήταν η έκτη σερί νίκη για τους «ερυθρόλευκους». Πλέον ο ΑΕΡΑ σκαρφάλωσε πρώτος στην βαθμολογία και έπιασε τον Ιάλυσο στους 27 βαθμούς. 

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τραυματίες αποχώρησαν οι Γεωργαλλής και Πλύγκος γεγονός που εγείρει μικρή ανησυχία στις τάξεις του ΑΕΡΑ. 

Στα της αναμέτρησης, η δυνατή βροχή δεν βοήθησε στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο ο ΑΕΡΑ δημιούργησε 2-3 αξιοσημείωτες ευκαιρίες. Η πρώτη ήταν στο 29′ όταν ο Ραφαήλ Φλεβάρης επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Μάλιστα ο Μαυρουδής βρήκε ελάχιστα την μπάλα και της άλλαξε τροχιά σε μία σπουδαία επέμβαση! Από εκεί και πέρα μία δυνατή κεφαλιά του Φυλακούρη στο 37′ εξουδετερώθηκε ξανά από τον Μαυρουδή. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά και φαινόταν ότι η αναμέτρηση θα κριθεί σε μία στιγμή. Όπως και έγινε. Ειδικότερα στο 73ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γεωργαλλής. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έστρωσε για τον Νικήτα, εκείνος εξαπέλυσε το σουτ, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Πομπού, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 1-0, λύνοντας τον «γόρδιο δεσμό» για το σύνολο του Ανδρέα Σταύρου. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. 

Διαιτητής: ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Ε.

Βοηθοί: ΣΑΡΡΗΣ Γ., ΛΑΖΟΣ Ε.

Παρατηρητής: ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ

Παρατηρητής Δ: ΣΤΕΡΓΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΡΑ (Ανδρέας Σταύρου): Ράτζα, Πομπού, Φυλακούρης, Κορλός, Γαργάλης, Νικήτας, Φλεβάρης, Πλύγκος (65′ Τραγκάι), Διάκου (65′ Κοντός, 85′ Αποστολάκης), Πάττας, Γεωργαλλής (88′ Κλέτσας). 

ΑΕ Κατταβιάς (Μανώλης Φραντζής): Μαυρουδής, Δράμη, Φορτομάκης (79′ Ζαγκότσης), Κρητικός, Λαμπιτσάκης (46′ Ντούπης, 48′ Αθανασόπουλος), Μαριεττάκης, Κιλασίν, Δρακόπουλος, Στεργιόπουλος (79′ Πελεκάνος), Νασόπουλος, Αζίζ. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments